www.technologieenindustrie.com
Conrad News

Innovatieve zend- en ontvangsttechnologie

Met een breed aanbod van GPS-, GSM-, kortegolf-, DVB- en autoradio-antennes van Hirschmann Mobility biedt Conrad via de elektronica-distributeur Börsig veelzijdige, moderne oplossingen voor veeleisende zakelijke klanten uit de automotive- en machinebouw aan.

Innovatieve zend- en ontvangsttechnologie
Hirschmann Mobility is in de TE Connectivity-groep de expert op het gebied van mobiele communicatie

Vanaf nu vinden zakelijke klanten bij Conrad Electronic een uitgebreid aanbod aan zenders en ontvangers van Hirschmann Mobility, voorheen Hirschmann Car Communication. Automotive- en machinebouwers hebben via het Conrad Sourcing Platform toegang tot een groot aantal GPS-, GSM-, kortegolf-, DVB- en autoradio-antennes, en kunnen zo hun behoeften op het gebied van voertuigcommunicatie (bouw-, hulpverlenings- en reddingsvoertuigen, landbouwmachines en gemeentevoertuigen), onderling verbinden van machines en installaties, telematica, luchthavenuitrusting, satellietcommunicatie en de aftermarkt dekken.

Hirschmann Mobility is een merk van de TE Connectivity-groep, de grootste fabrikant van aansluitoplossingen ter wereld. Met meer dan 90 jaar ervaring op het gebied van hoogfrequentiesystemen en een eigen onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling behoort Hirschmann tot de meest gerenommeerde aanbieders van mobiele communicatie-oplossingen, machine-to-machine-communicatie (M2M) en IoT-(Internet of Things) ter wereld. De R&D-afdeling beschikt over de modernste test- en meetinstallaties en profiteert dankzij zijn wereldwijde productie van flexibele ontwikkelingsprocessen dicht bij de klant. Zo is het bedrijf in staat om aan de permanent geactualiseerde, individuele behoeften van de klant in een steeds sterker verbonden wereld te voldoen en de uitdagingen hieromtrent het hoofd te bieden.

Zo is de Glonass 1890 LP/LC/Fakra/5.0 GPS/GSM-antenne met versterker voor voertuigfabrikanten een veelzijdige oplossing voor de ontvangst van GPS- en GLONASS-signalen voor een verdere verwerking in navigatie-, wagenparkbeheers- en verkeersvoeringssystemen of bij de voertuiglokalisatie. De geïntegreerde, vlakke cellulaire telefoonantenne maakt bovendien de ontvangst van Europese en Noord-Amerikaanse cellulaire telefoonfrequenties mogelijk.

"De producten van Hirschmann Mobility staan sinds bijna 100 jaar bekend om hun innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid", zegt Thomas Engler, afdelingsleider Verkoop bij Börsig GmbH, gevestigd te Heilbronn. "In deze tijd heeft het bedrijf zich telkens weer als betrouwbare en crisisbestendige partner op het gebied van antennetechniek bewezen. De eigen productontwikkeling en productie in Europa zorgen voor een hoge leverbetrouwbaarheid en korte wegen bij aanvragen."

Meer informatie over het antenne-aanbod van Hirschmann bij Conrad vindt u op: https://www.conrad.nl/zoeken?brand_any=Hirschmann%20Car%20Communication

www.conrad.nl

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers