www.technologieenindustrie.com
OMRON News

Nieuwe V410-H draagbare barcodelezers voor industriële DPM- en Life Sciences-toepassingen

De scanners vervolledigen het uitgebreide aanbod industriële barcodelezers en slimme camera's van OMRON voor een scala aan toepassingen.

Nieuwe V410-H draagbare barcodelezers voor industriële DPM- en Life Sciences-toepassingen

De nieuwe V410-H-serie draagbare barcodelezers van OMRON biedt een krachtige, compacte en gebruiksvriendelijke oplossing voor een scala aan toepassingen. Met algoritmen die gemakkelijk complexe codes vastleggen, waaronder Direct Part Marks (DPM) en ultracompacte symbolen, bieden de drie modellen van de familie – de XD, de SR en de HC – een oplossing voor traceerbaarheid voor het hele industriële productieproces. Het SR-model beschikt over een uitstekend leesbereik, terwijl de HC is ontworpen voor Life Sciences- en ziekenhuisomgevingen.

De V410-H werkt via het populaire WebLink-platform van OMRON, en alle drie de versies bieden de intuïtieve WebLink PC-configuratie en runtime-weergavetool die werkt met elk Windows-apparaat. WebLink maakt het mogelijk om beelden naar een pc-bestandslocatie te exporteren, de pre-amble en post-amble van de gegevensuitvoer aan te passen, en de configuratiebestanden van de barcodelezer op te slaan of te herstellen. Dit maakt eenvoudig klonen van de lezerconfiguratie van meerdere barcodelezers mogelijk.

Met een sensor met hoge resolutie, bliksemsnelle decodering, leesafstanden die lopen van contact tot wel 1,1 meter, en de mogelijkheid om de meeste 1D-, 2D- en DPM-symbolen te decoderen, helpt de V410-H operators snel te werken en verkeerd lezen te voorkomen. Gebruik in een handsfree presentatiemodus kan helpen te voldoen aan de vereisten voor contactloze werking, terwijl chemische bestendigheid tegen reinigingsmiddelen op alcoholbasis ervoor zorgt dat de lezer bestand is tegen frequente reinigingsprocedures.

Voor toepassingen voor draagbare barcodelezers waarvoor IP65/67 of draadloze connectiviteit is vereist, werkt OMRON ook zijn populaire HS-360x-barcodelezer bij met de nieuwste X-Mode-decoderingsalgoritmen, bijgewerkte WebLink PC-configuratiesoftware onder het nieuwe OMRON-merk. Dit model wordt geïntroduceerd als V450-H, een verdere uitbreiding van de productlijn met draagbare barcodelezers van OMRON.

Professionals uit de industrie die meer willen weten over deze gebruiksvriendelijke, krachtige en hygiënische oplossing voor het lezen van streepjescodes, worden aangemoedigd om de productpagina van de V410-H te bezoeken op de website van OMRON: https://industrial.omron.nl/nl/products/v410-h

www.industrial.omron.nl

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers