www.technologieenindustrie.com
Liebherr News

De eerste R 926 generatie 8 graafmachine in België

Het Belgische bedrijf Timo Tuin heeft een Liebherr machine van de nieuwste generatie aangeschaft voor het uitvoeren van diverse grondverzetactiviteiten. Het bedrijf koos voor de prestaties, het lage brandstofverbruik en het comfort van de Liebherr R 926 G8 rupsgraafmachine, de eerste in België.

De eerste R 926 generatie 8 graafmachine in België

De R 926 is het resultaat van de Generation 8, die volledig opnieuw is ontworpen om het comfort, de veiligheid, de ergonomie en de operationele prestaties te verbeteren. Zeven modellen, variërend van 22 tot 45 ton, werden gepresenteerd op de Bauma 2019 in München.

  • De keuze van de kwaliteit en betrouwbaarheid van Liebherr machines
  • De R 926 G8 combineert prestaties en veelzijdigheid
  • Het familiebedrijf Timo Tuin: 30 jaar ten dienste van de klant

"De R 926 G8, met zijn grote veelzijdigheid en optimale prestaties, voldoet volledig aan onze behoeften", vat de zoon van de oprichter van het bedrijf, Timo Tuin, Sandrino Timperman, samen als hij het heeft over zijn keuze voor de R 926.

De keuze van de kwaliteit en betrouwbaarheid van Liebherr machines

Het belangrijkste criterium voor het bedrijf is de kwaliteit en betrouwbaarheid van het product. De graafmachine is momenteel 215 uur in bedrijf en de klant is er zeer tevreden over. De dienst na verkoop is het tweede criterium in de keuze van de klant. Het Belgische bedrijf kan indien nodig rekenen op de reactiviteit en het professionalisme van onze lokale distributeur SOMTP Belgium.

De klant is onder de indruk van de economische efficiëntie van de graafmachine. Het gemiddelde brandstofverbruik van de R 926 is minder dan 13 liter, wat het gevoel van tevredenheid binnen het bedrijf compleet maakt. Timo Tuin voert steeds meer stedelijke bouwplaatsen uit in de buurt van woningen, waardoor het bedrijf zeer milieubewust is.


De eerste R 926 generatie 8 graafmachine in België
De klant is onder de indruk van de economische efficiëntie van de graafmachine. Het gemiddelde brandstofverbruik van de R 926 is minder dan 13 liter.

De R 926 G8 combineert prestaties en veelzijdigheid

Het vermogen en de snelheid van de machines zijn ook belangrijk voor het Belgische bedrijf. De R 926 Generation 8 rupsgraafmachine R 926 is krachtig en voldoet aan alle eisen van de klant. Uitgerust met een hydraulische snelkoppeling en hydraulische leidingen voor de hydraulische rotsbreker en sorteergrijper wordt de graafmachine bijvoorbeeld gebruikt voor het leggen van leidingen in een woonwijk in Veurne, België. De graafkrachten, de trekkracht van het onderstel en het draaimoment van de koepel zijn verhoogd ten opzichte van de vorige generatie. Deze verbeteringen resulteren in een hogere prestatie van de graafmachine in de toepassing.

Naast de prestaties en stabiliteit van de machine waardeert de machinist het comfort en de rust van de cabine. Hij geniet van een ruime, geklimatiseerde werkruimte. Voor eenvoudig dagelijks werk is de cabine uitgerust met een pneumatische stoel met verticale en longitudinale demping en een eenvoudig te gebruiken 7" kleurentouchscreen met hoge resolutie.

De R 926 is het resultaat van de Generation 8, die volledig opnieuw is ontworpen om het comfort, de veiligheid, de ergonomie en de operationele prestaties te verbeteren. Zeven modellen, variërend van 22 tot 45 ton, werden gepresenteerd op de Bauma 2019 in München.

www.liebherr.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers