www.technologieenindustrie.com
Danfoss News

Brouwerijen: dorst naar energie

Bierbrouwen is energie-intensief. We hebben een aantal voorbeelden en tips op een rijtje gezet voor meer energie-efficiëntie in uw brouwproces. Het is de moeite waard!

Brouwerijen: dorst naar energie

Brouwerijen verbruiken veel energie bij het uitvoeren van hun processen. Bij Brouwerij Molson Coors' Borsodi in het noordoosten van Hongarije zorgt een upgrade van de gear motors op een flessenvullijn voor een energiebesparing van 33-42%.
Hoe Molson Coors' Borsodi Brewery energie bespaart


Brouwerijen: dorst naar energie

VLT® FlexConcept®: rendement van uw transportband maximaliseren
Het VLT® FlexConcept®-systeem vereenvoudigt de projectplanning, installatie, inbedrijfstelling en het onderhoud, met name van transportsystemen. Het aantal varianten vermindert met wel 70%. Dit biedt maximale flexibiliteit met een minimum aan onderdelen.
iPaper: Flexibele aandrijfoplossingen


Brouwerijen: dorst naar energie

Met de VLT® AutomationDrive verloopt alles vlekkeloos
Transportbanden moeten betrouwbaar functioneren om een maximale uptime en minimale bedrijfskosten te garanderen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de VLT AutomationDrive. Met deze frequentieregelaar optimaliseert u uw gehele vul- en verpakkingslijn.
Frequentieregelaars voor transportbanden


Brouwerijen: dorst naar energie

DrivePro® Start-up voor een probleemloze inbedrijfstelling
Met de DrivePro® Start-up service bent u zeker dat elke frequentieregelaar correct wordt geïnstalleerd en geprogrammeerd. Specifieke controles zijn uitgevoerd zodat uw systeem vanaf dag één optimale prestaties levert.
7 voordelen van DrivePro Start-up op een rij

www.danfoss.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers