www.technologieenindustrie.com
View Sonic

ViewSonic ontvangt Titanium-Tier Partner Award van Intel

ViewSonic Corp., de wereldwijde leverancier van visuele oplossingen, kondigde vandaag aan dat het de prestigieuze Titanium-Tier Partner Award mocht ontvangen in het kader van het nieuwe Intel® Partner Alliance Program.

ViewSonic ontvangt Titanium-Tier Partner Award van Intel

De onderscheiding toont het belang dat ViewSonic hecht aan haar strategische alliantie met Intel en de kwaliteit van haar innovatieve Touchscreens voor zowel onderwijs- als bedrijven.

"We zijn blij met deze onderscheiding, want dit is een belangrijke mijlpaal voor ViewSonic in ons streven om erkend te worden als een toonaangevend lid van de Intel Partner Alliance," zegt Craig Scott, CTO van ViewSonic en President van ViewSonic EME/ANZ. "Onze samenwerking met Intel in de afgelopen twee jaar hielp ons om aan de huidige uitdagingen te voldoen. Onze innovatieve oplossingen geven de digitale wereld van zowel het bedrijfsleven als het onderwijs vorm, van vergaderzalen tot klaslokalen en meer. In de toekomst zullen we meer toegang krijgen tot de technologie van Intel, waardoor we geavanceerde oplossingen kunnen ontwikkelen om onze klanten nog meer voordelen te bieden."


ViewSonic ontvangt Titanium-Tier Partner Award van Intel

ViewSonic werd erkend als Titanium-tier Partner van Intel, het hoogste niveau van het lidmaatschap van de alliantie, omwille van de samenwerking met Intel om AI- en deep learning-oplossingen te implementeren als onderdeel van het myViewBoard-software-ecosysteem en voor het gebruik van computervisie om de ervaring voor leren op afstand en werken op afstand te verbeteren. De innovatieve oplossingen van ViewSonic in IoT zijn ook in lijn met de visie van Intel om nieuwe technologie te ontwikkelen en te stimuleren in een steeds meer data gerichte wereld. Met de Titanium-status heeft ViewSonic exclusieve toegang tot Intels middelen om de meest geavanceerde producten en oplossingen aan klanten te leveren.


ViewSonic ontvangt Titanium-Tier Partner Award van Intel

ViewSonic werkt sinds 2018 samen met Intel aan de ontwikkeling van interactieve en digitale whiteboarden voor de moderne werkplek en klaslokalen. De samenwerkingen met Intel omvatten het nieuwste myViewBoard Sens met AI, waarin Intels OpenVINOTM-toolkit is geïntegreerd die gebruikmaakt van gezichtsuitdrukkingsherkenning en stemmingsindexering. Deze oplossing peilt de emoties van een publiek om een presentator of docent tijdens hun presentatie of les onmiddellijk te informeren, en hierop in te spelen. Daarnaast omvat de samenwerking ook de gecertificeerde Intel® IoT Market Ready Solutions (Intel® IMRS) in ViewBoard en de myViewBoard plugin voor de Intel Unite®-oplossing.

Als een door Intel erkende toppartner wil ViewSonic een eenvoudige en veilige oplossing bieden voor initiatieven voor afstandsonderwijs en thuiswerken. ViewSonic blijft samenwerken met Intel en het ecosysteem om de weg te effenen voor een meer verbonden en datagerichte wereld.
 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers