www.technologieenindustrie.com
Pyroguard News

EEN NIEUWE NAAM OP HET GEBIED VAN BRANDVEILIGHEID

Een van de belangrijkste spelers op het gebied van brandveiligheid heeft deze week een nieuwe naam aangenomen.

EEN NIEUWE NAAM OP HET GEBIED VAN BRANDVEILIGHEID

De Technical Fire Safety Group is de nieuwe naam van de overkoepelende organisatie die bedrijven met brandveiligheidsoplossingen gaat ondersteunen met management, juridische en administratieve zaken.

Bekend van het merk Pyroguard en Fireglass UK biedt de Technical Fire Safety Group een breed aanbod op het gebied van brandveiligheid. Het gamma bevat zowel bewerkbaar als gehard brandwerend glas, maar ook brandwerend isolatieglas, aanvalswerende beglazing enzovoort. Ook biedt de groep sinds kort ook installatie services aan.

Deze nieuwe identiteit staat voor de verregaande ambitie van de groep, om ook niet glas gerelateerde acquisities mogelijk te maken op het gebied van brandveiligheid.

Neil Tilsley, CEO van Technical Fire Safety Group geeft een toelichting: 'We zijn heel enthousiast over de presentatie van onze nieuwe identiteit, die een belangrijke stap voorwaarts betekent voor de groep als geheel én voor onze handelsbedrijven. De Technical Fire Safety Group is de perfecte naam en onderdak voor onze dynamische en snelgroeiende bedrijven Pyroguard en Fire Glass UK; onder deze naam kunnen beide bedrijven groeien in marktaandeel en internationale expansie. Tevens beschikken we hiermee over een ideaal vehikel voor andere aanvullende bedrijven met eenzelfde ambitie en potentie.’

Het hoofdkantoor van de Technical Fire Safety Group is gesitueerd in het noordwesten van het Verenigd Koninkrijk; de groep telt 10 operationele vestigingen, heeft 300 medewerkers en is actief in meer dan 30 landen.

Ga voor meer informatie naar www.technicalfiresafetygroup.com

www.pyroguard.eu

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers