www.technologieenindustrie.com
NORD Drivesystems

Management statement: NORD DRIVESYSTEMS luidt een nieuw tijdperk in voor de aandrijftechniek

Met de nieuwste productontwikkelingen uit het hoogrendement programma toont NORD DRIVESYSTEMS eens te meer zijn competentie en innovatiekracht in de mechanische en elektronische aandrijftechniek. Aldus de managing partners Jutta Humbert en Ullrich Küchenmeister.

Management statement: NORD DRIVESYSTEMS luidt een nieuw tijdperk in voor de aandrijftechniek

NORD-Managing-Partners.jpg: Competentie en innovatiekracht in de aandrijftechniek: Jutta Humbert en Ullrich Küchenmeister, managing partners van NORD DRIVESYSTEMS.
Afbeelding: NORD DRIVESYSTEMS

"Wij richten ons op het continu verbeteren en ontwikkelen van innovatieve aandrijfoplossingen voor meer dan 100 takken in de industrie. Het vergt moed om nieuwe wegen in te slaan en de status quo uit te dagen. Wij hebben die moed omdat we luisteren naar de behoeften en wensen van onze klanten en deze omzetten in duurzame producten en concepten. Met 48 bedrijven in 36 landen wereldwijd, staan we dicht bij onze klanten. Wij van het management en met ons elk van onze meer dan 4.000 medewerkers wereldwijd zijn uitermate trots op onze werkelijk revolutionaire DuoDrive motorreductor. Deze luidt een nieuw tijdperk in voor de aandrijftechniek! De gepatenteerde nieuwe DuoDrive motorreductor heeft een rendement tot 92% en is daarmee een van de meest efficiënte motorreductoren in zijn vermogensklasse. Dit is bereikt door onze IE5+ synchroonmotor te integreren in een eentraps haakse reductor - een volledig nieuwe benadering van het ontwerp van de motorreductor. Met onze IE5+ synchroonmotor zijn we er al in geslaagd om de verliezen aanzienlijk te verkleinen vergeleken met de huidige IE4 serie. DuoDrive gaat nog een stap verder en zet nieuwe standaarden op het gebied van vermogensdichtheid, inbouwruimte en variantenreductie. Ons nieuwe hoogrendement programma wordt nu aangevuld met de decentrale NORDAC ON frequentieomvormer. Met zijn geïntegreerde Ethernet interface en zijn zeer compacte ontwerp biedt hij een zeer economische plug-and-play oplossing voor IoT omgevingen. Al meer dan 55 jaar voldoen wij met onze expertise, ervaring en productiemethodiek aan de hoogste kwaliteitsnormen. Alle kwaliteitsbepalende componenten worden in onze eigen fabrieken geproduceerd. Momenteel zijn er acht productielocaties met geavanceerde technologie in gebruik. In ons technologiecentrum bij Hamburg werken we aan de toekomst van de aandrijftechniek - wereldwijd." Jutta Humbert en Ullrich Küchenmeister, managing partners bij GETRIEBEBAU NORD GmbH & Co.KG.


Management statement: NORD DRIVESYSTEMS luidt een nieuw tijdperk in voor de aandrijftechniek

NORD-DuoDrive.jpg: Met de productinnovaties uit het hoogrendement programma luidt NORD een nieuw tijdperk in voor de aandrijftechniek.
Afbeelding: NORD DRIVESYSTEMS

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers