www.technologieenindustrie.com
Steute

Compleet programma Ex inductieve sensoren

Voor gebruik in Ex-zones 0 en 20

Compleet programma Ex inductieve sensoren
Productfoto: Inductieve sensoren.

De business unit Extreme van steute breidt zijn programma robuuste inductieve sensoren in cilindrische roestvast stalen behuizingen verder uit. Met onmiddellijke ingang zijn de sensoren nu leverbaar in explosieveilige uitvoeringen met Atex en IECEx goedkeuringen.

De sensoren zijn verkrijgbaar in vier verschillende maten (M8, M12, M18 en M30). Ze zijn geschikt voor zowel de flush als non-flush installatie, en voor gebruik in Ex-zones 0 (gas-Ex) en 20 (stof-Ex). Intrinsiek veilige schakelaarversterkers zijn leverbaar voor evaluatie van de signalen.

De sensoren zijn ontworpen als 2-draads Namur sensor (IEC/EN 60947-5-6). Ze schakelen zeer betrouwbaar, praktisch onafhankelijk van de omgevingscondities. Hun hoge schakelinterval en brede temperatuurbereik maken universeel gebruik in explosieve omgevingen en daarbuiten mogelijk.

De Ex inductieve sensoren completeren de steute Extreme range contactloze schakelapparatuur en bieden een geschikt alternatief voor elektromagnetische positieschakelaars, evenals voor conventionele magneetschakelaars.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers