www.technologieenindustrie.com
EREA News

Nieuwe mobiele transformatoren zijn volledig plug-and-play

EREA ontwikkelde een veilige, kant-en-klare mobiele LS transformator voor verhuurbedrijven of organisaties die nood hebben aan een tijdelijke transformatoroplossing.

Nieuwe mobiele transformatoren zijn volledig plug-and-play

Denk maar aan bouwwerven, een noodhospitaal of tijdens eenmalige evenementen. Gebruiksgemak, veiligheid en vlotte verplaatsbaarheid staan centraal in het ontwerp.

Kwalitatief en energiezuinig
Tijdelijke autotransformatoren, oftewel spaartransformatoren, die in een buitenomgeving kunnen ingezet worden, winnen aan populariteit. Daarom stelt EREA een reeks transformatoren voor met waterdichte beschermingsgraad IP44. De beschermingskast is specifiek voor dit type transformatoren ontworpen. Lees hier meer over de verschillende soorten bescherming van transformatoren.

Om aan ieders noden te kunnen voldoen, zijn de evenementen- of werftransformatoren verkrijgbaar in verschillende bouwgroottes, vanaf 40 kVA tot 400 kVA. De blue e³ transformatoren zijn bovendien erg energiezuinig en dus kostenbesparend.

Een overzicht van de verschillende bouwgroottes vind je onze productfiche.

Veiligheid en branding gaan hand in hand
Bedrijven die transformatoren aankopen met het oog op de verhuur ervan hechten, volkomen terecht, belang aan hun branding. Ze willen hun huisstijl zien terugkomen in al hun toestellen. Daarom gaan ze vaak op zoek naar een naakte transfo om er vervolgens zelf hun eigen behuizing rond te bouwen. Wij raden dit echter af, want dat kan bij gebruik op openlucht (vocht, regen!) mogelijk tot onveilige situaties leiden.

Gelukkig hebben we ook hiervoor een oplossing in huis. EREA maakt het mogelijk om de trafokast te laten aansluiten bij de look and feel van het bestaande productgamma van de klant.

Compact en makkelijk in gebruik
De transformatoren zijn zo compact mogelijk gehouden. De onderkant heeft formaat van een Europallet. Op die manier zijn ze makkelijk verplaatsbaar. Ze worden volledig plug-and-play geleverd en zijn voorzien van een Power Lock connectoren waarop losse kabels kunnen worden aangesloten. Indien gewenst kunnen we tevens lange kabels vast aansluiten. We denken graag mee over de beste oplossing op jouw maat.

Mobiel
Vanwege het tijdelijke gebruik van deze transformatoren is de mobiliteit uiteraard erg belangrijk. Om de transformatoren makkelijk en veilig te verplaatsen of vervoeren, zijn ze voorzien van hijsogen en voeten met uitsparingen voor verplaatsing met een vorklift. Dit maakt het in combinatie met de perfecte waterdichtheid absoluut een ideale transformator voor events en bouwwerven.

www.erea.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers