www.technologieenindustrie.com
Schneider Electric News

Synergie in samenwerking IGE+XAO en Schneider Electric

De uitbouw van naamsbekendheid via het Schneider Electric relatienetwerk zorgt ervoor dat sinds de overname in 2018, IGE+XAO een enorme boost kent op het gebied van naamsbekendheid en groei.

Synergie in samenwerking IGE+XAO en Schneider Electric

Waar Schneider reeds jaar en dag kind aan huis is bij vele bedrijven wordt onder impuls hiervan IGE+XAO met zijn elektrotechnische engineeringsoplossingen, SEE Electrical, meer onder de aandacht gebracht.

Aangezien elk bord start met een ontwerp (in SEE Electrical), waarbij al in de ontwerpfase materiaalkeuzes worden gemaakt, en waar hiervoor gerekend kan worden op een uitgebreide materialendatabank van onder meer Schneider Electric, draagt dit bij tot een efficiëntieverhoging in elk bedrijf, niet alleen op vlak van tijd maar ook op het gebied van kosten. Want alles is nu eenmaal op voorhand bekend: het elektrotechnisch schema, de te gebruiken materialen, het bordlayout in 3D, de boorgatenpatronen, draadlengtes en veel meer.

Over IGE+XAO
Al meer dan 35 jaar is de IGE+XAO Groep een onafhankelijke software-uitgever die een reeks van Computer Aided Design (CAD), Product Lifecycle Management (PLM) en Simulatiesoftware ontwerpt, produceert, verkoopt en ondersteunt. Deze softwareproducten zijn specifiek ontworpen om bedrijven te helpen bij het ontwerpen, produceren en onderhouden van het elektrotechnische gedeelte van elk type installatie.

IGE+XAO stelt wereldwijd meer dan 370 mensen tewerk in 30 vestigingen en is aanwezig in 20 landen. Van de software zijn er al meer dan 96 500 licenties verspreid over de hele wereld. Als onderdeel van de Groep IGE+XAO zijn er twee vestigingen in de Benelux die zich volledig toeleggen op het bedienen van haar klanten: IGE+XAO Nederland in Heerlen en IGE+XAO België in Brussel.

Portefeuille IGE+XAO
Met een complete productportfolio is IGE+XAO in staat om alle marktsegmenten te bestrijken voor iedere bedrijfsgrootte (MKB, SMB en grote ondernemingen). Dit betekent dat de Groep kan voldoen aan eisen die gaan van eenvoudige elektrische schema's tot en met PLM (Product Lifecycle Management).

De voordelen voor OEM's

Met de opkomst van nieuwe technologieën en de evolutie van het menselijk gedrag, moeten machines zich voortdurend aanpassen aan hun gebruiksomgeving. IGE+XAO levert een bijdrage aan fabrikanten van apparatuur (OEM's) door hen een reeks van de meest complete elektrische CAD-softwaresuites op de markt aan te bieden, schaalbaar en aangepast aan zowel de behoeften van de ontwerpers als aan de grootte van het bedrijf. Deze CAD-software biedt een snelle start en stelt u in staat uw elektrotechnische ontwerpen te maken met een minimum aan training. Daarnaast zijn de specifieke voordelen van IGE+XAO's CAD-software voor de OEM de volgende:

  • Sterke partnerschappen met de belangrijkste fabrikanten van elektrische apparatuur • Vakkundig op het gebied van kabelbomen en de bijbehorende software-oplossingen
  • Automatische generatie van schema's voor repetitieve / modulaire projecten
  • Krachtige 3D-ontwerptool voor calculatie, ontwerp en fabricage van schakelkasten

www.se.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers