www.technologieenindustrie.com
FAULHABER GROUP

Sales, service en kennis van aandrijvingen voor een extra markt

FAULHABER Austria gaat klanten in Hongarije direct ondersteunen. Vanaf 1 augustus 2021 neemt FAULHABER Austria de sales en service voor Hongarije over. Klanten in het buurland kunnen daarmee profiteren van de directe en uitgebreide ondersteuning van de microdrive‐specialisten.

Sales, service en kennis van aandrijvingen voor een extra markt
"We kennen Hongarije als een land met een zeer dynamische economische ontwikkeling. We willen deze uiterst interessante markt in de toekomst nog intensiever bewerken," aldus Martin Kellner, Regional Sales Manager van FAULHABER Austria. "Met name op het gebied van laboratoriumapparatuur en medische technologie, maar ook als het gaat om automatiseringstechnologie, zijn er veel innoverende bedrijven, waarvan sommige al klant bij ons zijn. In een directe dialoog kunnen wij deze partners en prospects nog beter adviseren en hen bij hun projecten ondersteunen."

FAULHABER Austria verzorgde al de directe sales in Oostenrijk en Slovenië, en daar komt nu het oostelijke buurland bij. "Vanuit ons hoofdkantoor in Wenen kunnen we snel op de belangrijkste industriële locaties in Hongarije zijn. Wij kunnen onze klanten nu rechtstreeks ondersteunen bij het kiezen van de optimale aandrijving voor hun specifieke toepassingen en met onze gespecialiseerde kennis bijdragen aan hun productontwikkeling. Naast de hoge kwaliteit van de producten is deze vorm van technologische samenwerking een van onze bijzondere sterke punten, waar veel partnerbedrijven in andere landen al van profiteren."

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers