www.technologieenindustrie.com
3M Gas & Flame Detection Oldham

Oldham lanceert de BM 25 Wireless

Oldham, en de IST Company, zijn vereerd u de lancering van de wireless versie van hun mobiele 5-sensor BM25 gasdetector aan te kondigen. Door de explosieve technologische ontwikkelingen van de wireless systemen ,is er een sterk groeiende vraag naar wireless gas detectie systemen voor industriële toepassingen.

Oldham lanceert de BM 25 Wireless
The BM 25 Wireless geeft u veel mogelijkheden en uiteraard een grote flexibiliteit met behoud van de standaard eigenschappen van de BM 25.

De netwerktopologie van de BM 25 is een mesh-netwerk. In een mesh-netwerk zijn alle hosts peer-to-peer aangesloten zonder centrale hiërarchie, waardoor ze een webstructuur vormen. Op deze manier is elk tussenpunt zowel zender als ontvanger. Dit voorkomt dat gevoelige tussenpunten, in geval van storingen, het netwerk uitschakelen. Als een tussenpunt uitgeschakeld is, verloopt de communicatie vlot verder via de overige tussenpunten. Mesh topologie maakt een snelle en éénvoudige indienstname mogelijk , biedt een hoge veelzijdigheid in toepassing en bezit een hoge fouttolerantie.
Het vermindert trouwens aanzienlijk de installatie-en exploitatiekosten van netwerken.

In geval een BM25 niet zou communiceren binnen het netwerk, dan blijft de lokale gas detectie toch verder functioneren. Elke BM25 garandeert steeds een lokaal alarm in geval van de aanwezigheid van een gas.

Bij opsplitsing van het netwerk omwille van een obstakel, past het netwerk zich automatisch aan en vormt het zo twee separate netwerken. Wanneer het obstakel verdwenen is, hervat de communicatie zich automatisch.

Voor meer info m.b.t. de BM 25 Wireless, verwijzen wij u graag door naar de BM 25 Wireless Video.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

3M Gas & Flame Detection Oldham
Nieuwe MX 32 Gas Detectie Centrale Nu Beschikbaar
3M Gas & Flame Detection Oldham
Nieuwe detector: OLDHAM lanceert de 700/710 serie

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers