www.technologieenindustrie.com
Ultimo News

Tobania nieuwe Ultimo implementatiepartner voor de publieke markt in België

Tobania.Public en Ultimo Software Solutions gaan per direct een partnerovereenkomst aan. De Business Unit Tobania.Public ondersteunt al meer dan 20 jaar Belgische overheidsinstellingen bij uiteenlopende technologische vraagstukken.

Tobania nieuwe Ultimo implementatiepartner voor de publieke markt in België

Ultimo is het nummer één flexibele Enterprise Asset Management Cloud platform van Europa. Het biedt een totaaloplossing omtrent Enterprise Asset Management, waar Facility, Technical, IT, Fleet & Infra Management ook deel van uitmaakt. Deze samenwerking maakt het voor lokale overheden mogelijk om via Ultimo’s platform hun processen te optimaliseren en de productiviteit en veiligheid op locatie te vergroten.

Tobania levert al meer dan 20 jaar digitale oplossingen voor de lokale overheid. Via overheidsklanten als Brussel Leefmilieu, Hamme en de stad Geel worden in totaal bijna 1,5 miljoen burgers bediend. Voorbeelden hiervan zijn praktische begeleiding rondom digitale transformaties, softwareoplossingen voor de publieke markt en functionele systeemimplementaties.

Het partnership met Ultimo biedt Tobania.Public de mogelijkheid om haar klanten extra waarde te bieden op het gebied van asset management en facility solutions. Hiermee wordt het voor overheidsinstellingen eenvoudiger en efficiënter om beheer aan onder andere gebouwen, infrastructuur en voertuigen te digitaliseren en optimaliseren.

Luc Vanbecelaere, Business Unit Manager bij Tobania, over het partnership: “Ultimo’s specialisme in Asset- en Facilitair Management sluit goed aan bij de uitdagingen waar onze overheidsklanten mee te maken hebben. Voor zowel onze klanten als onszelf ontstaat hierdoor een win-win situatie. Mede hierdoor kunnen we onze samenwerking snel tot een officieel partnership uitbreiden. Diverse specialisten van Tobania hebben een diepgaand certificeringsproces afgerond, waardoor zij nu volledig zijn uitgerust om Ultimo implementaties uit te voeren.”

Marcel Leeflang, Head of Channel Sales bij Ultimo, vult aan: “Ultimo en Tobania.Public werkten al samen voor enkele projecten. Nu is die samenwerking uitgebreid en start Tobania.Public als onze volgende gecertificeerd Ultimo implementatiepartner. Deze strategische samenwerking past in onze visie om klanten optimaal te kunnen bedienen. Het vergroten van ons partnerkanaal is een waardevolle aanvulling op onze eigen dienstverlening. Die is nu beter schaalbaar en geeft een extra impuls aan onze domeinspecifieke kennis en lokale aanwezigheid. Dit maakt het verschil maakt in succesvolle projecten.”

www.ultimo.com
 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers