www.technologieenindustrie.com
EPLAN

Gegevensuitwisseling met synchronisatie van artikel en itemgegevens

Teamcenter-interface uitgebreid Er is een nieuwe geavanceerde interface tussen EPLAN en Teamcenter geïntroduceerd. Deze interface omvat bidirectionele synchronisatie van artikelen uit de E-CAD- en PLM-onderdelenbibliotheken. De synchronisaties kunnen op regelmatige basis of naar wens worden doorgevoerd. De nieuwe integratie bevat functies voor het aanmaken en actualiseren van artikel- en itemgegevens en ondersteunt de nieuwste Teamcenter versies.

Gegevensuitwisseling met synchronisatie van artikel en itemgegevens
EPLAN Teamcenter.jpg: Gegevens die geschikt zijn voor verschillende disciplines – EPLAN-projecten kunnen eenvoudig in Teamcenter worden ingebed.

Er is nu een uitgebreide interface tussen de EPLAN en Teamcenter® software beschikbaar waarmee nog meer functionaliteit wordt geboden, inclusief synchronisatie van artikelen en uitgebreide ondersteuning voor verschillende Teamcenter versies. Hierdoor sluit de EPLAN artikeldatabank naadloos aan op de itemgegevens in Teamcenter. Omdat de vorige integratie – een jaar geleden aangekondigd – heel goed is ontvangen, hebben gebruikers reikhalzend uitgekeken naar de elektrotechnische engineeringsinterface tussen EPLAN en Teamcenter. Projectgegevens van het EPLAN platform kunnen nu direct worden gebruikt voor bewerking in Teamcenter, 's werelds meest toegepaste Product Lifecycle Management (PLM)-portfolio. De integratiemodule voor Teamcenter integreert EPLAN platform oplossingen naadloos in de PLM-omgeving in. De elektrotechnische engineering is nu een component van het digitale productmodel geworden. E-CAD-gegevens zoals verbindingslijsten, materiaallijsten en EPLAN rapporten maken het productmodel compleet.

Onderdelenlijsten aanmaken, opslaan en reviseren

De interface dekt de essentiële benodigdheden van design data management af. Hiertoe behoren het management van engineeringdata voor EPLAN; openen, opslaan en reviseren van projecten; ondersteuning van alle vrijgave- en wijzigingsprocessen; aanmaken en updaten van EPLAN verwerkingen; bidirectionele synchronisatie van projecteigenschappen; overname van naam- en nummeringsregels uit Teamcenter; aanmaken, opslaan en reviseren van EPLAN materiaallijsten in Teamcenter; alsmede de authenticatie van EPLAN gebruikers en rechtenbeheer in de Teamcenter-omgeving. De integratie van de Teamcenter functionaliteit in de EPLAN gebruikersinterface betekent dat gebruikers eenvoudig toegang kunnen krijgen tot Teamcenter vanuit hun vertrouwde werkomgeving. De EPLAN integratie voor Teamcenter ondersteunt EPLAN versie 2.2, 2.3 en binnenkort 2.4, alsmede versie 9.1 en 10.1 van Teamcenter.

Opmerking: Teamcenter is een handelsmerk of gedeponeerd handelsmerk van Siemens Product Lifecycle Management Software Inc. of dochterondernemingen daarvan in de Verenigde Staten en in andere landen. Alle overige handelsmerken, gedeponeerde handelsmerken of servicemerken zijn eigendom van de respectieve eigenaars.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers