www.technologieenindustrie.com
CONTA-CLIP

CONTA-CLIP zekeringscheidingsklem met opklapbare hendel voor reserve zekering

De FSIK 4 zekeringklemmen van CONTA-CLIP zijn voorzien van een opklapbare en in de eindpositie vergrendelende hendel die ruimte biedt voor een reserve zekering. Als alternatief levert CONTA-CLIP de zekeringklemmen ook met een geïntegreerd status LED. Het directsteek aansluitsysteem (Pushin) zorgt ervoor dat de draden snel en veilig worden aangesloten. Met het interne doorverbindkanaal in de klem kunnen potentialen verdeeld worden naar naast gelegen zekeringklem uit de FSIK serie.

CONTA-CLIP zekeringscheidingsklem met opklapbare hendel voor reserve zekering

Voor het verdelen van de potentialen levert CONTA-CLIP de FQI doorverbindbruggen en zijn  verkrijgbaar met 2 tot 10 polen. Met behulp van VBS verbindingshulzen kunnen twee of drie vergrendelinghendels worden gekoppeld en zodoende gelijktijdig worden bediend. De FSIK 4 behuizingen zijn vervaardigd uit polyamide 6.6 UL 94 V-0.

Figuur: FSIK 4 zekeringklemmen zijn voorzien van een opklapbare en in de eindpositie vergrendelende hendel die ruimte biedt voor een reserve zekering of een geïntegreerd LED status indicatie.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers