www.technologieenindustrie.com
HMS Industrial Networks AB

HMS breidt Netbiter Remote Management gamma uit

HMS Industrial Networks breidt het Netbiter Remote Management gamma uit met drie verschillende diensten, afgestemd op de verschillende behoeften van de gebruiker. Deze speciale diensten maken naast een snelle verbinding met één enkele machine op afstand ook geavanceerde projecten met meerdere installaties en gebruikers mogelijk. HMS presenteert ook een nieuwe Netbiter EasyConnect gateway (EC310) die enkel via Ethernet communiceert.

HMS breidt Netbiter Remote Management gamma uit
Drie verschillende diensten
Netbiter is een cloud-gebaseerde oplossing voor het beheer op afstand van apparaten zoals generatoren, PLC's, sensoren, tanks en meer. De gebruiker sluit een Netbiterpoort aan op zijn apparaat en logt in op het online datacenter Netbiter Argos (www.netbiter.net), waar hij online toegang heeft tot zijn apparaten. 
Netbiter bevat nu drie verschillende diensten:

• Remote Acces - Gratis en inbegrepen bij een Netbiter gateway.
Opent een beveiligde verbinding op een PLC of een machine. Dit maakt configuratie, programmering of debuggen van vrijwel elke industriële apparaat mogelijk vanaf elke locatie. Gebruikers maken gebruik van hun reguliere configuratie software, net zoals ze dat op het terrein zouden doen.

• View & Control - Gratis en inbegrepen bij een Netbiter gateway
Hiermee kunnen gebruikers een installatie op afstand beheren. Online dashboards, alarmfuncties en trendgrafieken geven een volledig inzicht vanaf elke locatie.

• Manage & Analyze – Een service voor abonnees, voor grootschalige installaties met meerdere gebruikers. Gebruikers kunnen de Netbiter Argos interface aanpassen en data integreren in hun eigen systeem met de Netbiter Argos API.

Bijdragen tot 'The Internet of Things'
"Door het aanbieden van deze nieuwe dienst, gaan we een stap verder in het faciliteren van onze klanten bij de online toegang tot hun apparaten op afstand," zegt Henrik Arleving, Productgroepmanager bij HMS Industrial Networks. "Nu kunnen we niet enkel een snelle en gemakkelijke oplossing voor het online bewaken van een installatie aanbieden, het is ook een krachtige multi-site die het beheer met meerdere gebruikers voor grotere installaties aan kan. Netbiter kan nu nog meer voldoen aan de voorwaarden van online remote acces, en helpt zo mee aan het realiseren van 'the internet of things'.”

Nieuwe gateway
HMS presenteert ook een nieuwe gateway, de Netbiter EC310, die enkel via Ethernet gegevens verstuurt van op de externe locatie. Dit is een aanvulling op de EC350 die zowel communiceert via het gsm-netwerk (3G / GPRS) als via Ethernet.

Wat is Netbiter?

Netbiter is een remote management oplossing voor het online bewaken en beheersen van industriële apparaten op afstand. Een Netbiter gateway is verbonden met de externe apparaten in het veld en stuurt de gegevens door naar het Netbiter Argos datacenter. Deze cloud-gebaseerde server verzamelt en bewaart de data van de remote aangesloten apparaten en stelt gebruikers in staat om
statistieken en rapporten over de prestaties van hun apparaten te genereren. 
Op www.netbiter.net kunnen gebruikers de status van hun apparaten zien en kunnen ze deze controleren en beheersen via een grafisch dashboard.

Meer informatie over de nieuwe Netbiter diensten vindt u op de nieuwe website www.netbiter.com.

Afbeeldingen:

HMS breidt Netbiter Remote Management gamma uit
Online besturen van één enkel apparaat of van een hele site.
HMS breidt Netbiter Remote Management gamma uit
De Netbiter EC310 communicatiegateway stuurt gegevens van het apparaat van de klant naar Netbiter Argos.
Lees meer op www.netbiter.com
 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers