www.technologieenindustrie.com
Schneider Electric News

Schneider Electric introduceert de eerste 22 kW, 300 mm InRow-datacenterkoeloplossing met een Economizer-optie

Schneider Electric kondigt de Uniflair InRow 300 mm-oplossing aan. De uitbreiding op het Uniflair-koelportfolio biedt nu de Economizer-, Twin-koeling-, vloeistofgekoelde en luchtgekoelde opties.

Schneider Electric introduceert de eerste 22 kW, 300 mm InRow™-datacenterkoeloplossing met een Economizer-optie

Het is de eerste 300 mm brede, rij-gebaseerde koeling met een Economizer-optie. Hierdoor kunnen klanten energieverbruik verminderen en hun ecologische voetafdruk verkleinen.

Organisaties zien zich voor de uitdaging gesteld om meer capaciteit op een kleiner vloeroppervlak van datacenters te passen, terwijl zij tegelijkertijd moeten voldoen aan milieu- en energienormen. De Uniflair InRow-koeloplossing is een oplossing die aan deze uitdagingen tegemoet komt. De oplossing is Green Premium-gecertificeerd, krachtig en compact. Het heeft een nominaal vermogen van 22 kW waarbij alle kritieke componenten buiten zijn geplaatst als onderdeel van de condensatie-unit. Deze unieke mogelijkheden maken de Uniflair InRow ideaal voor edge computing, microdatacenter- en rij-gebaseerde datacentertoepassingen.

Andrew Bradner, General Manager, Cooling Business bij Schneider Electric: "Als 's werelds meest duurzame bedrijf breiden we ons portfolio aan toonaangevende efficiënte en duurzame oplossingen uit met de nieuwste InRow Cooling. De CO2-voetafdruk van datacenters vermindert met deze oplossingen door precisiekoeling, flexibiliteit en vrije koeling. We weten dat veel organisaties hun datacenterarchitecturen moeten aanpassen aan nieuwe normen, dus we hebben een efficiënte oplossing ontwikkeld die minder impact heeft op het milieu.”

De Uniflair Economizer InRow Cooling DX biedt verschillende voordelen:

  • Economizer-koelbattterij voor vrije koeling
  • Flexibele plaatsing van de watergekoelde condensatie-unit
  • 22 kW in een breedte van 300 mm voor meer capaciteit met een kleinere voetafdruk

Dubbele voeding met automatische omschakelaar (ATS) voor minder stroomverbruik en infrastructuurkosten, evenals verhoogde betrouwbaarheid. Dit maakt de unit bijzonder geschikt voor edge-, microdatacenter- en kleine datacenteromgevingen

Functies omvatten:

  • Dubbel gekoeld met keuze voor lucht- en watergekoelde condensatie-unit
  • Vloeistof-/watergekoelde condensatie-unit
  • TLS 1.2 cybersecurity
  • Nood "boost" luchtstroommodus
  • A&B dubbele stroomcircuits met ATS
  • Active Flow Control™

Klik hier voor meer informatie over de Uniflair InRow 22kW, inclusief de Economizer-modus en de complete lijn aan Uniflaircooling-oplossingen van Schneider Electric.

www.se.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers