www.technologieenindustrie.com
ViewSonic

ViewSonic vTouch brengt volledige macOS Monterey Multi-Touch-compatibiliteit naar monitoren uit de TD-serie

ViewSonic Corp., een toonaangevende wereldwijde leverancier van visuele oplossingen, lanceerde de vTouch 3.1-driver voor zijn TD-serie touchscreen-monitoren, waardoor de schermen compatibel zijn met de nieuw uitgebrachte macOS Monterey

ViewSonic vTouch brengt volledige macOS Monterey Multi-Touch-compatibiliteit naar monitoren uit de TD-serie

Mac-gebruikers kunnen de volledige functionaliteit van het Mac-trackpad uitbreiden naar touchscreen-monitoren, waarbij de efficiëntie van twee schermen wordt gecombineerd met multi-touch gebaren. De TD-serie biedt een reeks producten voor een breed scala aan behoeften, van zeer draagbare 16-inch eenheden tot meer uitgebreide 24-inch schermen.

“Mac-gebruikers staan al lang voor de uitdaging van een gebrek aan OS-gebaseerde ondersteuning voor externe touchscreens. De lancering van ons vTouch-stuurprogramma heeft de touchondersteuning voor macOS aanzienlijk verbeterd. Dit leverde positieve feedback op van onze Mac-gebruikers”, zegt Oscar Lin, General Manager van de Monitor Business Unit bij ViewSonic. “We hebben er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat onze displays altijd zijn uitgerust met de nieuwste softwaretechnologie. We zijn er trots op een up-to-date stuurprogramma aan te bieden dat multi-touch bewegingsherkenning ondersteunt en een oplossing biedt voor Mac-gebruikers om meer uit hun apparaten en besturingssysteem te halen.”

ViewSonic's TD-serie touchscreen-monitoren zijn ontworpen om te voldoen aan een breed scala aan visuele behoeften en zijn ideaal voor het overwinnen van beperkingen op één scherm. In het verleden konden Mac-gebruikers geen externe touchmonitors gebruiken vanwege beperkingen in macOS. Met de nieuwste vTouch-software van ViewSonic kunnen Mac-gebruikers alle functies van multi-touch-technologie gebruiken, zoals zoomen, pinch, spreiden, draaien en uitrekken, evenals Mac-trackpadbewegingen op de TD-serie. Dit overbrugt de kloof tussen Mac-gebruikers en dual-screen touch-technologie.

vTouch 3.1 werkt in de gehele TD-serie van ViewSonic. Het vTouch-stuurprogramma is compatibel met zowel Intel- als M1-processors. Het is beschikbaar voor macOS 10.8 en hoger. Mac-gebruikers kunnen ViewSonic's vTouch installeren door het stuurprogramma hierte downloaden.

De TD-serie biedt opties voor resistieve, infrarood (IR) en capacitieve touchscreens. Bovendien beschikt de serie over scherpe schermen met een hoge resolutie en een strak, strak ontwerp. Het omvat een reeks formaten, van de draagbare 16” TD1655 tot de 24” TD2455. De TD-serie ondersteunt Windows-, Android-, Chrome- en macOS-apparaten.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers