www.technologieenindustrie.com
Gemu Group News

GEMÜ-vulafsluiters met regelkegel

Voor een nog preciezere dosering bij vulprocessen zijn de GEMÜ-vulafsluiters met onmiddellijke ingang ook met regelkegel verkrijgbaar.

GEMÜ-vulafsluiters met regelkegel

Het vulproces in de levensmiddelen- en farmaceutische industrie vereist door de steeds groter wordende variëteit aan dranken, vloeibare levensmiddelen en farmaceutica een groter aanbod aan individuele oplossingen.

Om die reden biedt GEMÜ met onmiddellijke ingang de vulafsluiters GEMÜ F40 en F60 servoDrive ook met een regelkegel aan. Hierdoor kunnen de vulhoeveelheden van vloeibare, viscose en gasvormige media, met name bij zeer kleine hoeveelheden, nog nauwkeuriger gedoseerd worden. De GEMÜ-vulafsluiters zijn met de innovatieve PD-technologie uitgerust en overtuigen door hun snelheid, flexibiliteit, bestendigheid en precisie.

De vulafsluiters GEMÜ F40 en F60 servoDrive zijn in de doorlaten DN 8 tot 25 met aansluitstuk of klemaansluiting conform DIN of ASME BPE verkrijgbaar. Naast de tot dusver beschikbare fijngegoten afsluiterhuizen zijn met onmiddellijke ingang ook behuizingen uit massief materiaal verkrijgbaar die op verzoek elektrolytisch gepolijst kunnen worden.

www.gemu-group.com
 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers