www.technologieenindustrie.com
Conrad News

HET JUISTE GEREEDSCHAP VOOR R&D

Voor elk prototype de juiste technologie: hoogwaardige apparatuur en maximale veiligheid voor veeleisende taken in R&D.

HET JUISTE GEREEDSCHAP VOOR R&D

Een betrouwbare uitrusting plaveit de weg naar het doel. Dat geldt zowel voor industrie, vakwerk als ontwikkeling. Conrad Electronic kijkt daarom goed naar de wensen van zijn zakelijke klanten en biedt met een breed en diep assortiment het juiste gereedschap voor specifieke behoeften. Bij onderzoek en ontwikkeling staat het overwinnen van hindernissen om iets nieuws tot stand te brengen centraal.

"Ingenieurs en technici van een onderzoeksafdeling hebben bij de bouw van prototypes onder andere flexibele soldeerapparatuur en precisiegereedschap voor elektronische componenten nodig", aldus Michael Schlagenhaufer, Senior Director Product & Supply Strategy bij Conrad Electronic. Maar we mogen ook het veiligheidsaspect niet uit het oog verliezen. De juiste apparatuur is beschikbaar op het Conrad Sourcing Platform. Er zijn momenteel meer dan 750.000 producten beschikbaar voor de dagelijkse technische operationele behoeften. En voor wie nog meer digitaal wil inkopen: Conrad maakt inkopen nog gemakkelijker, sneller en completer met geschikte e-procurementoplossingen voor bedrijven van elke omvang. 

Flexibel en accuraat: solderen met kwaliteitsgereedschap
Meer ruimte bij het ontwikkelen van prototypes? Dat is mogelijk met de compacte apparaten van de Weller WT Line. Bijvoorbeeld met de digitale soldeerstationset WT 1012 , een 90 watt 1-kanaals voedingseenheid met soldeerbout en 2-in-1 veiligheidssteun. Het bijzondere van de WT Line: alle soldeer- en rework-producten zijn optimaal op elkaar afgestemd en laten zo meer ruimte vrij op de werkbank of het bureau, inclusief onderling te verbinden draaibare veiligheidssteunen en stapelbare voedingseenheden. Er zijn ook passieve soldeerbouten, hybride of microsoldeerbouten, die zich kenmerken door achterwaartse compatibiliteit met meer dan 1000 punt- of gereedschapscombinaties. Daarnaast biedt Weller Erem duurzaam precisiegereedschap als zijkniptangen en puntkniptangen, klemmen en pincetten en speciaal gereedschap voor tal van industriële sectoren.

Onderzoek en ontwikkeling zonder risico: bescherming is essentieel
Van beginnende ontwikkelaar tot ervaren ingenieur, voor iedereen geldt: betrouwbare bescherming van top tot teen is van essentieel belang voor professioneel werk. Het Conrad Sourcing Platform heeft met producten van topmerken de apparatuur die u nodig heeft om veilig te werken: zo biedt bijvoorbeeld de ergonomische 3M veiligheidsbril met heldere acetaatglazen zelfs onder moeilijke bedrijfsomstandigheden bescherming tegen gassen, fijnstof en UV. Verstelbare scharnieren en de brede en verstelbare hoofdband verhogen het draagcomfort. Het ademende materiaal van de uvex phynomic foam montagehandschoen biedt een uitstekende tastgevoeligheid voor precisiewerk: de vochtafstotende aqua-polymeer schuimcoating maakt hem bijzonder flexibel. Hij overtuigt ook met een zeer goede grip, zowel in droge als enigszins vochtige ruimtes. 

Meer informatie over "Wij ademen techniek, gereedschap voor R&D" is hier beschikbaar: conrad.nl/nl/inspiratie/gereedschap-werkplaats/gereedschap-voor-profs/gereedschap-voor-rd.html

www.conrad.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers