www.technologieenindustrie.com
Sandvik Coromant News

Boren in staal is zojuist sneller en efficiënter geworden

Sandvik Coromant, wereldleider op het gebied van metaal verspanen, heeft een vernieuwd assortiment van haar CoroDrill® 860 volhardmetalen boor geïntroduceerd om klanten verbeterde prestaties te bieden bij het boren in staal. De geavanceerde PM-geometrie biedt boren met hoge prestaties in ISO P staalsoorten terwijl de standtijd significant wordt verbeterd.

Boren in staal is zojuist sneller en efficiënter geworden

Sandvik Coromant introduceert de volgende generatie CoroDrill® 860 voor ISO P materiaal.

De CoroDrill® 860 met PM-geometrie biedt een nieuwe hardmetaalsoort, met een verbeterde meerlaagse physical vapour deposition (PVD) coating. De resultaten zijn een verbeterde slijtvastheid, een betere standtijd en een algehele verbetering van de productiviteit en daarmee lagere kosten per component. De boor is perfect geschikt voor toepassingen in de automotive-, algemene techniek-, matrijs en mal techniek- en de elektriciteitsopwekkingsindustrieën.

Het gereedschap is beschikbaar in standaard diameters die op voorraad worden gehouden, van 3 mm (0.12 inch) tot 16 mm (0.63 inch). Tailor made gereedschappen zijn ook beschikbaar om de boor aan te passen aan de specifieke bewerkingseisen eisen van de gebruiker. Offertes en bestellingen voor maatwerk booropties zijn mogelijk door een bezoek te brengen aan de Sandvik Coromant website.

Voor het verder verlengen van de levensduur van het gereedschap en om een duurzamere beweringstrategie te ondersteunen, is de CoroDrill® 860-PM geschikt voor het gereedschapreconditioneringsprogramma van Sandvik Coromant. Na het einde van de levensduur, kan het gereedschap worden opgenomen in het recycling program van Sandvik Coromant.

James Thorpe, wereldwijde productmanager bij Sandvik Coromant, zei: “We verbeteren ons assortiment continu en begrijpen dat verbeterde productiviteit in combinatie met het realiseren van lagere kosten per component twee van de belangrijkste vereisten van onze klanten zijn. De introductie van deze generatie van volhardmetalen boor met een verbeterde PVD coating zal klanten in staat stellen de proceszekerheid, productiviteit, kwaliteit en de kosten te verbeteren."

www.sandvik.coromant.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers