www.technologieenindustrie.com
ELGi News

Boerschappen kiest voor de ELGi EN-Serie oliegesmeerde schroefluchtcompressor om de bedrijfsgroei te ondersteunen

De persluchtoplossing van ELGi biedt betrouwbare perslucht nu Boerschappen de productie in hun nieuwe vestiging in Breda, Nederland, uitbreidt.

Boerschappen kiest voor de ELGi EN-Serie oliegesmeerde schroefluchtcompressor om de bedrijfsgroei te ondersteunen

ELGi Compressors Europe, een dochteronderneming van ELGi Equipments Limited, een van 's werelds toonaangevende luchtcompressor fabrikanten, heeft vandaag aangekondigd dat Boerschappen, een innovatief, fairtrade voedingsbedrijf in Breda, Nederland, een oliegesmeerde schroefluchtcompressor uit de ELGi EN-Serie heeft gekozen voor de verpakkingslijn in hun onlangs uitgebreide vestiging. Boerschappen voorziet ruim 10.000 klanten met verse, lokaal geproduceerde groenten, fruit, vlees en vis, rechtstreeks van haar netwerk van 150 boeren.

Gezien de gevoelige aard van voedselgerelateerde producten, moest Boerschappen de snelheid van het verpakken van vers voedsel verhogen met behoud van hoge veiligheids- en kwaliteitsnormen. Nadat ze inzicht hadden gekregen in de productielijn en de persluchtvereisten van Boerschappen, stelden ELGi en distributiepartner Techno Brabant de EN-Serie schroefluchtcompressor voor als een betrouwbare oplossing om aan de groeiplannen van Boerschappen te voldoen.

"Het advies en de ondersteuning die we kregen van ELGi en hun partner Techno Brabant bleken voor ons een gamechanger te zijn. We wilden onze efficiëntie verhogen door te investeren in onze eigen persluchtproductie in plaats van te vertrouwen op ons bestaande systeem. Naarmate ons bedrijf groeit, zullen we zeker contact opnemen met ELGi om onze persluchtinstallatie, die zich steeds verder uitbreidt, te ondersteunen." aldus Bart Schoonebeek, Go Live & Fulfillment Manager bij Boerschappen. "De betrouwbaarheid van ons persluchtsysteem is voor ons van het grootste belang en sinds de installatie hebben we de onberispelijke betrouwbaarheid van de ELGi EN2-unit ervaren. Bovendien hebben ELGi en Techno Brabant onze eisen goed begrepen en een oplossing geleverd die echt aansluit bij onze doelstellingen."

"We hebben de tijd genomen met Boerschappen om niet alleen hun persluchtbehoeften van vandaag te begrijpen, maar ook hun bedrijfsplannen voor de toekomst, evenals andere operationele parameters", aldus Ivo Bolsius, Area Sales Manager bij ELGi . "Het luchtstation van de ELGi EN-Serie heeft een enorme kracht in een enkel pakket met een kleine voetafdruk - met een luchtcompressor, droger en tank, terwijl het betrouwbaar en gemakkelijk toegankelijk is voor onderhoud. Het is een verstandige oplossing waarbij rekening is gehouden met de omvang, efficiëntie en kosten."

Schroefcompressoren uit de EN-Serie van ELGi zijn ontworpen om alle functionele componenten en compressoren in een gemeenschappelijke behuizing onder te brengen. Dankzij de kleine voetafdruk, hoge betrouwbaarheid en lage onderhoudsvereisten, zijn de compressoren ideaal voor alle industriële toepassingen waarbij omvang, efficiëntie en kosten een doorslaggevende rol spelen. De EN-Serie wordt ondersteund door de toonaangevende garantie van ELGi, waaronder een garantie van 6 jaar op het compressorblok en een garantie van 5 jaar op het compressorpakket, inclusief de motor en koeler.

Lees hier meer over de producten uit de EG-Serie van ELGi.

www.elgi.com
 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers