www.technologieenindustrie.com
Conrad News

Automatiseringstechnologie voor professionals

Uitgebreid productaanbod, toepassingsadvies en toekomstgerichte onderwerpen: alles op het Conrad Sourcing Platform draait momenteel om automatisering.

Automatiseringstechnologie voor professionals

Eenvoudig, snel, uitgebreid: in een eigen Conrad-themawereld vinden bedrijven innovaties, trends en tips voor het automatiseren van hun systemen.

  • Uitgebreid automatiseringsaanbod op het Conrad Sourcing Platform 
  • Eigen themawereld biedt inzicht in technologisch nieuws en trends op het gebied van automatisering
  • Nieuwe producten voor innovatieve systeemautomatisering 

Op dit moment staat automatisering van mechanische en elektronische processen in industriële en logistieke systemen centraal op het Conrad Sourcing Platform: "We hebben een enorm productassortiment voor de dagelijkse technische bedrijfsbehoeften voor automatiseringstechniek en pneumatiek", aldus de verantwoordelijke Conrad-productmanager, Manuel Gschwend. Van sensoren en connectoren tot aandrijftechniek en stroomvoorziening: Conrad biedt zijn B2B-klanten precies de automatiseringstechniek die ze nodig hebben voor modernisering, uitbreiding, onderhoud en reparatie van hun systemen. Eenvoudig snel en uitgebreid. Het platform biedt bovendien speciaal voor bedrijven product- en inkoopdiensten, bijvoorbeeld e-procurement op maat, levering op afroep, geplande orders of professionele kalibratie van apparatuur.

Productassortiment en trends in één oogopslag
B2B-klanten vinden op het Conrad Sourcing Platform ook probleemloos de gewenste informatie: "In onze themawereld Automatisering hebben we onze vakkennis gebundeld, bevelen we speciale automatiseringsproducten aan en geven we advies over specifieke toepassingen zoals bijvoorbeeld veld- en procestechnologie, schakelkasten, speciale machinebouw of digitalisering", zegt Manuel Gschwend. Bedrijven vinden er desgewenst interessante artikelen over toekomstgerichte onderwerpen als Edge Computing en Machine Learning, onderhoud op afstand en Industrial Ethernet, modernisering en systeemuitbreiding, decentrale automatisering of robotica. Ook onderwijsprofessionals doen inspiratie op in de themawereld, want een van de use cases gaat specifiek over het gebruik van automatiseringstechnologie en simulatiemodellen in scholen en beroepsopleidingen.

Nieuwe producten van toonaangevende fabrikanten
Het Conrad-team zet bovendien nieuwe producten van bekende fabrikanten in de schijnwerpers in de themawereld Automatisering: de nieuwe Compact Controller van Wago combineert bijvoorbeeld een compacte controller en I/O's in één behuizing. De eSIGN signaalzuil met geïntegreerde sirene van Werma stelt de nieuwe norm op het gebied van zichtbaarheid. Siemens presenteert zijn nieuwe industriële IoT-gateway, bedoeld voor de implementatie van een verscheidenheid aan toepassingen, en een nieuwe PLC-uitbreidingsmodule met de nadruk op communicatie via verschillende protocollen. 

Klik hier voor de Conrad-themawereld "Wij zijn technologie - automatisering voor professionals":
conrad.nl/nl/inspiratie/focus-op-techniek/automatisering.html

www.conrad.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers