www.technologieenindustrie.com
Conrad News

Nieuwe krimptang van Phoenix Contact

Slim krimpen in elke positie: de Crimpfox Duo 16S krimptang van Phoenix Contact is nu verkrijgbaar op het Conrad Sourcing Platform.

Nieuwe krimptang van Phoenix Contact

Dankzij de roterende mal is het met de Crimpfox Duo 16S van Phoenix Contact mogelijk adereindhulzen vanaf de voor- en zijkant in te steken.

  • Krimpen op moeilijk bereikbare plaatsen dankzij roterende mal
  • Comfortabel te hanteren door kleine greepbreedte met optimaal verloop van de handkracht
  • Geschikt voor TWIN-hulzen dankzij traploze zelfinstelling

Phoenix Contact is een toonaangevende fabrikant op het gebied van montage en installatie, en biedt onder andere een breed assortiment handgereedschap. De Crimpfox Duo 16S krimptang zit sinds 2022 in het assortiment en is nu ook beschikbaar op het Conrad Sourcing Platform. "Met Conrad hebben we een betrouwbare en sterke verkooppartner aan onze zijde die kwaliteit en functionaliteit voor toepassingen in elektrische installatietechniek weet te waarderen", zegt Dirk Topp, Sales Promotion Channel Partner Management bij Phoenix Contact.

Flexibiliteit bij het krimpen
Het sterke punt van de Crimpfox Duo 16S is de draaibare mal, zodat adereindhulzen zowel vanaf de zijkant als vanaf de voorkant kunnen worden ingestoken. Na indrukken van de in kleur contrasterende ontgrendelknop op de kop van de tang is de mal te verdraaien. Dit maakt ontspannen werken mogelijk, ook op moeilijk bereikbare plaatsen. Zowel geïsoleerde als niet-geïsoleerde adereindhulzen zijn veilig en betrouwbaar te verwerken en dankzij een zelfinstellend mechanisme is de tang ook geschikt voor TWIN adereindhulzen tot 2 x 6 mm2

Werken zonder vermoeid te raken
Dankzij zijn ergonomische vorm ligt de Crimpfox Duo 16S buitengewoon goed in de hand en is hij perfect uitgebalanceerd. Door zijn lichte en uiterst compacte constructie is hij moeiteloos te hanteren en de kleine greepbreedte maakt werken zonder moe te worden mogelijk. En dat met een groot doorsnedebereik van 0,14 tot 16 mm2.

Meer informatie over de Crimpfox Duo 16S vindt u
conrad.nl/nl/p/phoenix-contact-crimpfox-duo-16s-1202877-perstang-adereindhulzen-0-14-tot-16-mm-2530742.html

www.conrad.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers