www.technologieenindustrie.com
Delta Electronics

Delta’s M15A/M20A/M30A Flex verkrijgen Synergrid C10/26-homologatie

Delta heeft aangekondigd dat zijn M15A/M20A/M30A Flex-solaromvormers Synergrid C10/26-homologatie hebben verkregen. Dit betekent dat alle Delta stringomvormers van 2,5 kW tot 70 kW nu gebruikt kunnen worden in Nederland en België.

Delta’s M15A/M20A/M30A Flex verkrijgen Synergrid C10/26-homologatie
Patrick Schahl, Product Manager van de divisie PVI van Delta Electronics EMEA Region, zegt het volgende over de oplossingen: "Delta’s M15A, M20A en M30A Flex hebben een ventilatorloos ontwerp en worden uitsluitend gekoeld door natuurlijke convectie. Hierdoor zijn ze stil, en ideaal voor woningen en kleine bedrijfspanden waar een laag geluidsniveau een vereiste is." Hij voegt toe: "Afgezien van de technische kenmerken waarderen klanten het belang van installatierelevante bedrijfsgegevens, bijvoorbeeld om inzicht te krijgen in hun eigen CO2-voetafdruk. Delta heeft de functionaliteit van de DeltaSolar-app uitgebreid en een wifi-module geïntegreerd in de omvormers die een directe verbinding met een smartphone of een WLAN-router mogelijk maken."

Bovendien is Delta’s M30A nu geclassificeerd als "Gereed voor RfG type B" en kan deze worden geïnstalleerd in zonne-energie-installaties van meer dan 1 MW. Dit omvormermodel is ideaal als aanvulling op een zeer grote dakinstallatie van meer dan 1 MW, zonder dat concessies moeten worden gedaan aan de configuratie van het omvormervermogen met het PV-vermogen.

Delta’s M15A/M20A/M30A Flex-zonneomvormers bieden talrijke voordelen, zoals:
• 3 MPP-trackers voor elk 2 modulestrings voor de M30A (2 MPPT voor de M15A/M20A) voor meer flexibiliteit in het ontwerp van PV-systemen
• Ingangsspanningsbereik van 200 tot 1000 VDC met maximale
spanningsweerstand tot 1100 V DC
• Lage geluidsniveaus (max. 31,6 dB(A) M15 en M20, max. 46 dB(A) dB(A) M30A) - perfect voor PV-installaties in bewoonde gebouwen
• Superieure thermische prestaties, zelfs bij hoge omgevingstemperaturen
• Lichte en robuuste gepoedercoate IP66-behuizing
• Vervangbare AC- en DC-overspanningsbeveiligingen van type 2
• Gegevenspuntverzameling voor stringbewaking en het genereren van I-V-curven
• Vlamboogdetectie en beveiliging tegen omkering van polariteit
• Anti-PID-technologie
• Compensatie van reactief vermogen 24/7

Voor meer informatie kunt u terecht op https://solarsolutions.delta-emea.com/nl/index.htm.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers