www.technologieenindustrie.com
Conrad News

Passende technologie voor elk gebouw

Met moderne gebouwtechniek is het mogelijk complexe energiesystemen en innovatieve elektronische besturings- en regelsystemen te realiseren. Het assortiment van het Conrad Sourcing Platform is speciaal afgestemd op technische behoeften. Het bevat niet alleen meer dan 750.000 producten, maar ook uitgebreide oplossingen die zijn afgestemd op eisen specifiek voor gebouwen.

Passende technologie voor elk gebouw

Conrad presenteert innovaties in een eigen themawereld, trends en use cases op het gebied van gebouwtechniek.

  • Duidelijk gedefinieerd: passende productoplossingen voor professionals in gebouwtechniek
  • Trends: nieuwe producten en innovaties in een eigen themawereld
  • Van facility management tot IoT: het assortiment van toonaangevende fabrikanten

Alles voor de gebouw- en netwerkinstallatie: op het Conrad Sourcing Platform staat momenteel gebouwtechniek centraal.

"We streven ernaar om professionals op het terrein van gebouw- en netwerkinstallaties, echte toegevoegde waarde te bieden op het gebied van facility management, beveiliging, onderhoud en meting", "Om alle innovaties, trends, use cases en productaanbevelingen op het gebied van gebouwtechniek overzichtelijk te presenteren, hebben we er een eigen themawereld voor samengesteld," zo legt Helmut Müller, Senior Director Building Services & Specialty Products bij Conrad Electronic uit. En verder.

Probleemloos, slim en veilig: elektrische installatie met Conrad
Het assortiment op het Conrad Sourcing Platform is breed: het varieert van hoogwaardige componenten voor een probleemloze en veilige elektrische installatie tot slimme en energiebesparende verlichtingsconcepten en innovatieve en betrouwbare alarm- en bewakingsoplossingen. Onder andere te vinden bij Conrad: de mini-domecamera van Abus die met zijn extreem hoge en gedetailleerde resolutie en 25 frames per seconde haarscherpe bewaking mogelijk maakt, en de LED-inbouwlamp van Ledvance die niet alleen een hoge lichtopbrengst heeft, maar ook overtuigt door zijn energiezuinigheid.

Digitale netwerkoplossingen voor modern gebouwbeheer
Een andere pijler in het omvangrijke gebouwtechniek-assortiment van Conrad is digitale netwerkinstallatie: ook is het met het productaanbod van het Conrad Sourcing Platform mogelijk verschillende apparaten en functies binnen en buiten gebouwen te koppelen aan toekomstgerichte IoT-oplossingen en moderne netwerktechniek. De FRITZ! is bijvoorbeeld geschikt voor Wi-Fi 6.Box 7590 AX van AVM bijvoorbeeld voor ultrasnelle WiFi. Als het om innovaties gaat, mag het onderwerp elektromobiliteit natuurlijk niet ontbreken. Er zijn ook innovaties en trends in de e-mobility use case, onder andere het laadstation van Lapp, dat speciaal is bedoeld als mobiele oplader voor onderweg.

Passende meettechniek en dienstverlening op maat
Installatieprofessionals kunnen ook optimaal terecht op het Conrad Sourcing Platform voor elke toepassing op het gebied van meettechniek: het assortiment bevat tal van bekende fabrikanten. Voltcraft bijvoorbeeld biedt al 40 jaar op maat gemaakte en betrouwbare meettechniek voor professionals. Om zakelijke klanten zo goed en betrouwbaar mogelijk te ondersteunen bij hun dagelijkse werkzaamheden, levert Conrad bovendien verschillende diensten.

E-procurementoplossingen voor bedrijven van elke omvang, de Conrad-offerteservice en de mogelijkheid voor opdrachten op termijn of op afroep, helpen zakelijke klanten om hun inkoopprocessen te optimaliseren. Het platformportfolio omvat ook maatwerkdiensten op productniveau, zoals de kalibratieservice voor meetapparatuur, de online 3D-printservice of de kabel-per-meter-meterservice voor kabels op de meter nauwkeurig.

Klik hier om naar het onderwerp gebouwtechniek te gaan: conrad.nl/gebouwtechniek

www.conrad.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 15.000+ IMP-volgers