www.technologieenindustrie.com
LEMO

Ontdek LEMO's nieuwe vacuümdichte model HY met groter temperatuurbereik

LEMO breidt zijn bewezen M serie uit met een nieuw vacuümdicht model HY, leverbaar in alle maten en laagspanningsconfiguraties. Dit nieuwe model met chassisdeel is speciaal ontworpen voor alle toepassingen die vacuümdichte integraties eisen.

Ontdek LEMO's nieuwe vacuümdichte model HY met groter temperatuurbereik


Het nieuwe model HY biedt dankzij een innovatief harsmateriaal vacuümdichte afdichting met een extreem laag lekverlies over een breed temperatuurbereik.

Ook integreert ook geoptimaliseerde PCB contacten waarmee eenvoudige PCB routings mogelijk zijn, ook bij configuraties met hoge dichtheid. Ook is de aardverbinding verbeterd en hierdoor wordt nu de mogelijkheid geboden om ofwel standaard ground pins te gebruiken of speciale anti-vibratie schroefgaten voor ’screw through’ PCB fixatie.

Met deze nieuwe toevoeging aan de M serie kunnen onze klanten worden voorzien van ratelkoppeling connectoren met de hoogste dichtheid in sectoren waar vacuümdichte integraties een vereiste zijn. De zeer lage leksnelheid in combinatie met het brede temperatuurbereik maken ongeëvenaarde prestaties mogelijk in optische behuizingen of toepassingen op grote hoogte.

Voor meer informatie: https://www.lemo.com/en/products/new-connectors/m-series-vacuum-tight

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers