www.technologieenindustrie.com
Seco Tools

Eenvoudig veeleisende toepassingen oppakken met de nieuwe Seco SP-freessystemen met hoge voeding

Het frezen van uitdagende materialen zoals taaie staalsoorten, roestvast staal, superlegeringen en titanium veroorzaakt opbouw of gekerfde randen en gebroken snijplaten, wat tot hogere gereedschapskosten en onverwachte uitval leidt.


De gereedschapsvoorraad verminderen
Een enkel High Feed SP-gereedschap is enorm veelzijdig en is geschikt voor een complete reeks freesbewerkingen met hoge voeding en vele materialen. Het gereedschap optimaliseert bewerkingen zoals kopieerfrezen, kamerfrezen, vlakfrezen en axiaalfrezen om de gereedschapsvoorraad verder te verlagen. Gebruikers optimaliseren de freesprestaties en voorkomen dat er tussen talloze gereedschappen hoeft te worden gewisseld om diverse bewerkingsstrategieën en werkstukmaterialen te implementeren.

"Voortijdige gereedschapsslijtage verhoogt de kosten van de werkzaamheden en leidt tot onverwachte stilstand van de machine, waardoor de productietijd wordt verlengd," aldus Benoît Patriarca, Global Product Manager High Feed Milling bij Seco Tools. "De combinatie van speciale snijgeometrieën en hardmetaalsoorten met geoptimaliseerde aanvalshoeken van het High Feed SP-systeem maakt snellere bewerkingen mogelijk, waardoor doorlooptijden voor jobs worden verkort en tegelijkertijd een superieure prijs-prestatieverhouding wordt geboden."

Voorkom uitval en afgekeurde onderdelen
De robuuste High Feed SP-freesgereedschappen zijn ontworpen voor gebruiksgemak en bieden een eenvoudige, foutloze snijplaatindexering, die fouten van de operator, onverwachte stilstand van de machine en afgekeurde onderdelen voorkomt. Bovendien hebben gebruikers snel toegang tot productinformatie door het scannen van de gegevensmatrixcode van Seco.

Seco biedt een uitgebreid assortiment High Feed SP-gereedschapsgroottes. Het assortiment omvat:

  •  SP10: twee geometrieën, 10 kwaliteiten, diameter 32 tot 63 mm + inch-equivalenten
  •  SP14: twee geometrieën, 10 kwaliteiten, diameter 50 tot 100 mm + inch-equivalenten
  •  SP18: twee geometrieën, 10 kwaliteiten, diameter 63 tot 160 mm + inch-equivalenten

Neem voor meer informatie over de kenmerken en specificaties van de High Feed SP-freesgereedschappen van Seco contact op met een lokale Seco-vertegenwoordiger of ga naar www.secotools.com/milling.


Eenvoudig veeleisende toepassingen oppakken met de nieuwe Seco SP-freessystemen met hoge voeding
Seco High Feed SP Milling Systems

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers