www.technologieenindustrie.com
KNX News

KNX BIJ LIGHT + BUILDING 2022: DE NIEUWSTE ONTWIKKELINGEN, INNOVATIES EN PRODUCTEN UIT HET KNX-UNIVERSUM IN DE KIJKER

Met een bijzonder sterke aanwezigheid op het Light + Building van dit jaar viert KNX de terugkeer van 's werelds belangrijkste vakbeurs voor domotica en gebouwautomatisering en presenteert ze de nieuwste innovaties uit het KNX-universum op verschillende stands (hal 12.0, B91 & C85 en hal 11.1, C92) van 2 tot 6 oktober.

KNX BIJ LIGHT + BUILDING 2022: DE NIEUWSTE ONTWIKKELINGEN, INNOVATIES EN PRODUCTEN UIT HET KNX-UNIVERSUM IN DE KIJKER
KNX bij Light + Building 2022

Van nieuwe IoT-producten en -oplossingen van KNX tot efficiënt KNX-energiebeheer in slimme gebouwen tot KNX Secure, we wachten geweldige hoogtepunten voor de meer dan 200.000 verwachte beursbezoekers. Daarnaast zullen 22 KNX-leden hun talrijke KNX-innovaties en KNX-producten presenteren op de KNX-stand en meer dan 120 KNX-leden op hun eigen stands, wat de veelzijdigheid en hoge prestaties van 's werelds toonaangevende technische norm voor domotica en gebouwautomatisering demonstreert.

Ervaar alle KNX-hoogtepunten live
In de IoT-showroom van KNX op stand B91 in hal 12.0 kunnen bezoekers live de allereerste producten en oplossingen ervaren op basis van de KNX IoT 3rd Party API en meer leren over de nu beschikbare open source KNX IoT Point API. Daarnaast leggen verschillende experts uit hoe energiemanagementsystemen dankzij KNX naadloos in gebouwen kunnen worden geïntegreerd en welke functies KNX tot de meest duurzame oplossing voor efficiënt energiebeheer maken.

Bij de KNX stand C92 in hal 11.1 ligt de focus op cybersecurity. Hier kunnen alle beursbezoekers een overzicht krijgen van het grote portfolio aan KNX Secure-apparaten, die smart homes en gebouwen volledig beschermen tegen aanvallen van hackers. KNX Professionals zal u uit de eerste hand inzicht geven in KNX Secure en laten zien wat KNX een veilige en betrouwbare oplossing maakt voor alle gebouwtypes en hoe eenvoudig het is om KNX Secure- oplossingen te integreren.

Ontdek de nieuwste ETS-functies en doe mee aan het KNX Championship
Een ander hoogtepunt voor bezoekers van Light + Building 2022 is het ETS-gebied van de centrale KNX-beursstand in hal 12.0. Hier kunnen bezoekers de nieuwste ETS- functies ontdekken, waaronder het nieuwe cloudlicentiemodel, en speciale aanbiedingen voor de populaire KNX-softwaretool: bezoekers van de stand ontvangen 40% korting op ETS6 Professional-cloudlicenties en 50% korting op alle ETS-apps van KNX Association.

Voor vragen en feedback van gebruikers biedt het ETS-gebied de mogelijkheid om in contact te komen met de ETS6-ontwikkelaars. Bezoekers kunnen ook deelnemen aan het KNX Championship, dat dagelijks zal worden gehouden. Alle deelnemers aan het KNX Championship krijgen 30% korting op ETS-licenties. Daarnaast hebben zij de mogelijkheid om een pakket ETS-apps en – via een loterij – ETS6 Professional, ETS6 Home of ETS6 Lite-licenties te winnen.

Netwerken en knowhow voor de gehele KNX-gemeenschap: van beginners tot professionals
Light + Building met de KNX-beursstands in hal 12.0 en in hal 11.1 biedt het ideale platform voor KNX-professionals van over de hele wereld om met elkaar te netwerken, maar ook om bijgeschoold te worden. Naast presentaties over de nieuwste KNX- ontwikkelingen op het gebied van IoT, energiebeheer en KNX Secure, zullen tal van boeiende conferentiesessies en discussies met de beste KNX-experts de deur openen naar een diepere duik in de wereld van KNX en de verwerving van gespecialiseerde kennis.

En voor degenen voor wie KNX nog nieuw is, is het "Start@KNX" -gebied een goed uitgangspunt: KNX-beginners kunnen rekenen op uitgebreide en gemakkelijk te begrijpen introducties over domotica en gebouwautomatisering met KNX, evenals veel informatie over trainingsopties. Een speciaal gebied voor ontwikkelaars biedt een overzicht van het ontwikkelingsprogramma dat KNX Association heeft opgezet voor innovatieve bedrijven: Het nieuwe incubator-programma van KNX voor startups biedt middelen en zichtbaarheid aan startupbedrijven die zich inzetten voor de ontwikkeling van KNX IoT-gebaseerde oplossingen.

Wie de vele hoogtepunten van KNX op Light + Building 2022 niet wil missen, kan van 2 tot en met 6 oktober terecht bij de KNX-stands in hal 12.0 op B91 & C85 en in hal 11.1 op C92. Voor leden van de KNX-community biedt KNX Association gratis tickets aan op https://knxatlb.knx.org.

www.knxuk.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers