www.technologieenindustrie.com
Conrad News

Lichttechniek voor gebouwprofessionals

De herfst staat voor de deur en zoals elk jaar neemt ook nu de vraag naar professionele oplossingen op het gebied van lichttechniek aanzienlijk toe. Het team van het Conrad Sourcing Platform zet dit onderwerp daarom ruim voor aanvang van het donkere seizoen in de schijnwerpers met innovaties en product highlights.

Lichttechniek voor gebouwprofessionals

Het Conrad Sourcing Platform biedt professionele oplossingen en een uitgebreid aanbod voor alles wat met gebouwverlichting te maken heeft.

  • De vraag neemt toe: Conrad heeft de juiste oplossingen
  • Milieuvriendelijke verlichting: ultra-zuinige LED-lampen
  • Smart: intelligente verlichtingssystemen voor gebouwautomatisering

Mooi op tijd, voor het begin van de donkere dagen, komt het onderwerp verlichting in beeld op het Conrad Sourcing Platform.

Geschikte lichttechniek voor productief werken
Betere prestaties, beter concentratievermogen, hoge werkkwaliteit: een doordacht verlichtingsconcept creëert ideale omstandigheden op kantoor, in de winkel en in vergaderruimtes en heeft een positieve invloed op de gezondheid van alle aanwezigen. Vooral milieuvriendelijke oplossingen voor duurzaam gebruik van hulpbronnen zijn gewild.

Het Conrad Sourcing Platform heeft een uitgebreid productaanbod van talloze bekende fabrikanten op het gebied van lichttechniek. De lampen uit het ultra-zuinige LED-assortiment van Philips zijn de eerste in hun klasse met energielabel A (volgens de nieuwe wetgeving). 

Ze overtuigen met een 3,5 keer langere levensduur en verbruiken tot 60% minder energie dan traditionele LED-lampen. En ook de EU- conforme SubstiTUBE LED-buizen van Osram zijn duidelijk superieur aan conventionele T8-, T5- en T9- fluorescentielampen. Ze zijn energiezuinig, duurzaam, flikkerarm en hebben een breukvaste glazen behuizing, Bovendien voldoen ze aan de EU-normen en dus staat niets hun toekomstbestendige gebruik in de weg.

Warmwit licht als er klanten op bezoek komen, koel licht voor volle concentratie: met smart oplossingen zoals het LED-verlichtingssysteem van Philips Hue is het mogelijk om de ruimte met één druk op de knop passend te verlichten. Ze zijn te bedienen met app, afstandsbediening, schakelaar of stem. Ook persoonlijke instellingen zijn mogelijk, zodat de verlichting op kantoor zich automatisch aanpast aan de individuele dagelijkse routine.

Meer slimme oplossingen en informatie over lichttechniek is te vinden onder Themawereld Verlichting.

www.conrad.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers