www.technologieenindustrie.com
Pilz News

PILZ: MYPNOZ - HET NIEUWE MODULAIRE VEILIGHEIDSRELAIS

Het nieuwe modulaire veiligheidsrelais myPNOZ wordt individueel in batchgrootte 1 vervaardigd conform uw eisen. Eenvoudig in gebruik, flexibel inzetbaar en met slimme functies zorgt het voor een betrouwbare bewaking van uw veiligheidsfuncties.

PILZ: MYPNOZ - HET NIEUWE MODULAIRE VEILIGHEIDSRELAIS

Met de gebruiksvriendelijke myPNOZ Creator stelt u eenvoudig uw individuele myPNOZ samen. U kiest de benodigde veiligheidsfuncties en myPNOZ Creator stelt de optimaal passende hardware samen. Met de simulatiefunctie controleert u uw samenstelling. Als alles klopt, wordt uw myPNOZ met een paar klikken besteld.

Elke myPNOZ wordt conform uw individuele configuratie op maat gemaakt en door ons in batchgrootte 1 voorgemonteerd. Bovendien parametreren wij het volgens uw specificaties, bijvoorbeeld ten aanzien van het type start of de tijdvertraging, voor u. Na een systeemtest wordt uw modulaire relais naar u toegestuurd.

myPNOZ is snel en eenvoudig te installeren. U ontvangt uw bedrijfsklare myPNOZ ‘ready for Plug-and-play’. Voor de ingebruikneming is geen software nodig. En ook het de bekabelingswerk is aanzienlijk verminderd.

Het modulaire veiligheidsrelais overtuigt door veiligheid op maat en slimme productfeatures. Het bestaat uit een kopmodule en maximaal acht uitbreidingsmodules en biedt veilige bewaking van 2 tot 16 ingangsfuncties zoals noodstop, veiligheidshekken, veiligheidslichtschermen, tweehanden IIIA/C en toestemmingsknoppen.
  • Overkoepelende veiligheidsfunctie en stroomvoorziening via kopmodule
  • Vier ingangsmodules, vier uitgangsmodules en vier in-/uitgangsmodules beschikbaar
  • Bewaking van de machineonderdelen in onafhankelijke veiligheidszones
  • Aansluiting van de modules via BUS-stekkers
  • Twee veiligheidsingangen per ingangsmodule, naar keuze AND/OR gekoppeld
  • Uitgangsmodules met relais- of halfgeleideruitgangen met/zonder tijdvertraging
  • Uitbreiding en verwisseling van modules in geïnstalleerde toestand
  • Diagnose via LED-weergave
Het maakt niet uit of u een kleine toepassing met slechts twee veilige ingangsfuncties of grotere toepassingen met maximaal 16 ingangsfuncties wilt beveiligen. Het modulaire relais myPNOZ bestrijkt een breed scala aan toepassingen en kan op bijna elke geautomatiseerde installatie worden gebruikt.

Door zijn eenvoudige hanteerbaarheid en de modulaire opbouw is het modulaire relais te allen tijde flexibel aanpasbaar en uitbreidbaar.

www.pilz.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers