www.technologieenindustrie.com
EAO News

EAO PASSAGIERSINTERFACE UITBREIDING VAN HET PRODUCTASSORTIMENT

Met het voor de spoorwegen gecertificeerde passagiersinterface oplaadsysteem kunnen passagiers tijdens hun reis mobiele telefoons en andere draagbare apparaten opladen.

EAO PASSAGIERSINTERFACE UITBREIDING VAN HET PRODUCTASSORTIMENT

Het passagiersinterface systeem omvat zowel Qi draadloos opladen als een USB-aansluiting en kan compleet met voeding en bekabeling worden geleverd. Treinoperators kunnen ook aanvullende online diensten op maat aanbieden via hun treinreis-app met behulp van het unieke iBeacon-stoellocatiesysteem.

EAO heeft nu het assortiment oplaadoplossingen uitgebreid met extra montage-opties voor tafelopladers, 10W opladers voor sneller opladen van apparaten en nieuwe voedingen.

10W versie – voor sneller opladen
De passagiersinterface met zijn ronde of rechthoekige multi-coil laders in het tafelblad is nu verkrijgbaar met een verhoogde laadstroom tot 2A (10W) voor een enkel apparaat. De gebruikers profiteren van sneller, maar hebben ook de mogelijkheid om twee apparaten tegelijk op te laden. De verhoogde stroom van 2A kan worden verdeeld in 1A voor opladen via USB en 1A voor inductief opladen. Naast de 5W multi-coil laders heeft het productassortiment nu ook een 10W versie die ook kan worden ingebouwd in de stoelhouder of SliderFLEX-versie.

Uitbreiding van voedingen
EAO breidt ook het aantal voedingen uit om veel voorkomende AC- en DC-spanningsingangen en 5V- en 12V-uitgangen te voorzien van 2 of 4 laaduitgangen in IP40 behuizingen. De 12V uitgangsversie is nodig voor de snel ladende 10W systemen. Voor opladen met 5 W of 10 W zijn er veel opties - en de kosten kunnen worden verlaagd door alleen het aantal uitgangen te gebruiken dat specifiek nodig is op elke oplaadlocatie in de trein.

Nieuw oplaadadapter voor opbouwmontage
Het uitgebreide productassortiment van EAO biedt nu een extra montagemogelijkheid voor tafelopladers. De nieuwe oplaadadapter voor opbouwmontage vormt een aanvulling op de bestaande oplaadsystemen, zodat installateurs de oplader gemakkelijker in de tafel kunnen bevestigen. Het is niet nodig om de achterkant van de tafel uit te frezen of het tafelblad opnieuw te lamineren. De laadeenheid kan stevig worden vastgezet in een 80 mm gat vanaf de bovenkant met dubbelzijdige VHB-tape, of een optionele, nog veiligere hoefijzerklem. Dankzij het aantrekkelijke antislip oplaadoppervlak blijft de telefoon op zijn plaats op de oplader.

www.eao.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers