www.technologieenindustrie.com
Conrad News

Nieuwe meetsnoeren van Stäubli

Volgende generatie stapelbare meetsnoeren en vernieuwd assortiment kortsluitstekkers nu beschikbaar op het Conrad Sourcing Platform.

Nieuwe meetsnoeren van Stäubli

Testen, meten, diagnose stellen: het Conrad Sourcing Platform biedt vrijwel alle Stäubli test accessoires.

  • Al meer dan 20 jaar partner van Conrad Electronic: Stäubli Electrical Connectors
  • Nieuw in het assortiment: stapelbare meetsnoeren met insteekbus achter op de stekker
  • Nieuw design en geoptimaliseerde productie: Stäubli kortsluitstekkers

Testen, meten of diagnosticeren van componenten en systemen: Stäubli Electrical Connectors heeft zich de afgelopen veertig jaar wereldwijd weten te ontwikkelen tot synoniem voor veilige en hoogwaardige test accessoires. De Zwitserse expert voor verbindings- en contacttechnologie benut al meer dan 20 jaar de reputatie van Conrad Electronic om zijn verkoopkanalen als internationaal opererend bedrijf in heel Europa uit te breiden.

Bijna het hele Stäubli-assortiment is nu verkrijgbaar op het Conrad Sourcing Platform. De producten zijn onder andere te vinden in projecten voor hernieuwbare energie en in automatiseringstoepassingen. Het Stäubli-assortiment voor test- en meettechniek bestaat uit 2 mm en 4 mm dikke meetkabels, bussen, stekkers, meetpennen, klemmen en adapters. Alle producten in deze categorie zijn ontwikkeld en goedgekeurd volgens IEC EN 61010-031 voor meetcategorie CAT IV.

Nieuwe productlijnen voor meet- en testtechnologie
Stäubli heeft de afgelopen maanden verschillende nieuwe productlijnen gelanceerd. Deze zijn nu ook beschikbaar op het Conrad Sourcing Platform. Neem bijvoorbeeld de nieuwe generatie stapelbare meetsnoeren. Deze hebben een insteekbus aan de achterkant van de stekker voor aansluiting van het volgende meetsnoer. Deze functie is vooral nuttig voor scholingsopstellingen of testbanken met breakout-boxen, waar signaalverdeling en gelijktijdige metingen erg belangrijk zijn. Stäubli biedt met elf standaardkleuren (waaronder de nieuwe kleur oranje voor e-mobility) en zes verschillende standaardlengtes een uitgebreid assortiment stapelbare meetsnoeren voor vele toepassingen.

Optimaal aanbod op het gebied van kortsluitstekkers
Ook het assortiment kortsluitstekkers is volledig herzien. Het design is vernieuwd en gestandaardiseerd over het hele assortiment. Alle Stäubli-kortsluitstekkers hebben nu UL-goedkeuring en zijn daarmee ook voor de Noord-Amerikaanse markt gecertificeerd. En een mooie bijkomstigheid: het nieuwe design en de geoptimaliseerde productie vergen minder kosten. De prijs voor kortsluitstekkers kon daardoor omlaag.

Meer informatie op: conrad.nl/nl/merken/staeubli

www.conrad.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers