www.technologieenindustrie.com
Southco

SOUTHCO LANCEERT NIEUW HANDBOEK

Southco heeft zijn nieuwe handboek (HB 72) gepubliceerd, een uitgebreide gids voor elk product dat de fabrikant aanbiedt. Dit is de eerste keer dat Southco een handboek in gedrukte vorm uitbrengt sinds 2015.

SOUTHCO LANCEERT NIEUW HANDBOEK


HB72 bevat een schat aan informatie over de toegangsoplossingen van Southco, waaronder producttekeningen, prestatiegegevens, beschikbare opties en installatievoorschriften. Alles wat u moet weten over een Southco product is in HB72 omschreven, en de gedrukte versie brengt die informatie binnen ieders bereik.

Een van de handigste functies van HB72 is de onderdeelnummerbouwer. Veel Southco-producten zijn zeer configureerbaar, waardoor ze passen in veel verschillende toepassingen, maar zo'n groot aanbod betekent wel een lange lijst met onderdeelnummers. Met HB72 is duidelijk te zien welke opties bij welke onderdeelnummers horen, zodat fabrikanten er verzekerd van zijn dat ze iedere keer weer de juiste onderdelen krijgen.

Wat het handboek HB72 ook heel nuttig maakt is de keuzegids aan het begin van elke productcategorie. Hiermee kunnen gebruikers makkelijk alle producten in een categorie met elkaar vergelijken en het juiste product kiezen dat ze nodig hebben. Ze kunnen in één handige tabel kenmerken als materiaal, type sluitingen en installatie bekijken en zich zo verzekeren van de beste oplossing voor hun toepassing.SOUTHCO LANCEERT NIEUW HANDBOEK

Daarnaast bevat HB72 van elk product gedetailleerde producttekeningen, prestatiedetails en installatie-instructies, inclusief de exacte afmetingen van elk product, de kracht die het maximaal kan weerstaan of kan leveren, en informatie waarmee gebruikers het product op de juiste manier kunnen installeren. In HB72 presenteert Southco een breed scala aan toegangsoplossingen en zorgt er zo voor dat gebruikers over voldoende kennis beschikken om ze op de juiste manier te gebruiken.

Dit is een zeldzame kans om als een van de eersten een nieuw Southco handboek in druk te verkrijgen. Hoewel hun laatste gedrukte handboek, HB65, een goed referentiepunt blijft voor de producten die erin staan, is het productassortiment van Southco aanzienlijk uitgebreid sinds de laatste druk van het handboek in 2015. HB72 bevat meer dan tachtig pagina's met nieuwe producten die ontworpen zijn voor groeiende industrieën en lacunes in de functionaliteit van Southco's vorige assortiment opvullen. Gebruikers kunnen nu gerust zijn in de wetenschap dat elke oplossing die ze nodig hebben, inclusief alle benodigde informatie om deze te gebruiken, op één plek te vinden is: het Southco Handbook 72.

U kunt uw exemplaar van Southco Handbook 72 bestellen via southco.com of mail de 24/7 klantenservice op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers