www.technologieenindustrie.com
Leuze Benelux

Sensorexpertise op locatie: Leuze op de voorjaarsbeurzen

De Sensor People van Leuze presenteren op de LogiMAT in Stuttgart en de interpack in Düsseldorf innovatieve oplossingen voor het verhogen van de efficiëntie in intralogistieke en verpakkingsprocessen.

Sensorexpertise op locatie: Leuze op de voorjaarsbeurzen

Op de beurzen LogiMAT in Stuttgart en interpack in Düsseldorf kunnen bezoekers ervaren hoe de sensoren van Leuze in de praktijk worden toegepast.

Flexibel, efficiënt, intelligent: krachtige sensoren zijn essentieel om de uitdagingen van Industrie 4.0 het hoofd te bieden en de systeemproductiviteit te verhogen. Om succesvol te blijven, moeten bedrijven hun processen aanpassen. Leuze speelt een rol bij het vormgeven van deze transitie en ondersteunt zijn klanten met toegesneden sensoroplossingen en uitgebreide applicatiekennis. Om meer hierover te weten te komen, bieden de voorjaarsbeurzen LogiMAT en interpack dit jaar de perfecte gelegenheid: op deze vakbeurzen presenteert Leuze zijn innovatieve sensortechnologie voor de intralogistiek en de verpakkingsindustrie, met als belangrijkste thema's positionering en veiligheid.


LogiMAT, Stuttgart, hal 3, stand C60

 

Van 25 tot 27 april kunnen bezoekers van de internationale vakbeurs LogiMAT zich verheugen op nieuwe highlights van de Sensor People. In Stuttgart laat het beursteam van Leuze zien hoe intralogistieke processen aanzienlijk efficiënter kunnen worden ingericht. Centraal daarbij staan de sensoren voor op de millimeter nauwkeurige positionering, bijvoorbeeld voor magazijnkranen, automatisch geleide voertuigen (AGV) en liftsystemen. Leuze levert hiervoor flexibele en compacte sensoroplossingen met laserpositioneringssystemen, waaronder de nieuwe AMS 100i, en barcodepositioneringssystemen, zoals de FBPS 600i. Toepassing hiervan in de praktijk is daarbij absoluut de moeite waard om te zien: op de beursstand kunnen bezoekers met eigen ogen zien hoe Leuze een veiligheidsoplossing op een transportband implementeert.


Sensorexpertise op locatie: Leuze op de voorjaarsbeurzen



Sensorexpertise op locatie: Leuze op de voorjaarsbeurzen

Een van de highlights van Leuze op de LogiMAT 2023 is hun kleinste laserpositioneringssysteem op de markt: de AMS 100i. Het verricht intralogistieke positioneringstaken op afstanden tot 120 meter tot op de millimeter nauwkeurig.


interpack, Düsseldorf, Hal 13, Stand A94

Van 4 tot 10 mei staat de interpack in Düsseldorf volledig in het teken van de waardeketen in de verpakkingsindustrie. Leuze toont op deze vakbeurs zijn innovatieve sensoroplossingen voor geautomatiseerde productie- en verpakkingsprocessen in de voedings- en farmaceutische industrie. Voor het eerst presenteert het bedrijf op de beursstand zijn krachtige visionsensoren uit de serie ‘Simple Vision’ met hun intuïtieve bediening.

Andere highlights op de interpack zijn de robuuste sensoren in roestvaststalen behuizing voor hygiënegevoelige omgevingen, de krachtigste doorstraal foto-elektrische sensor op de markt, gecombineerde vorksensoren voor gebruik met alle typen etiketten, en oplossingen voor machineveiligheid.


Webinars in combinatie met de interpack

Mocht u de interpack 2023 niet kunnen bezoeken, biedt Leuze de mogelijkheid om u tijdens de beurs via webinars te laten informeren over meerdere innovaties van de sensorexperts, zoals de Simple Vision sensorserie. Aanvullende informatie en data worden gepubliceerd op www.leuze.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers