www.technologieenindustrie.com
Schneider Electric News

VERBETERDE ECOSTRUXURE-OPLOSSINGEN VAN SCHNEIDER ELECTRIC

EcoStruxure Building Operation 2023, EcoStruxure Connected Room Solutions en EcoStruxure Power Monitoring Expert: deze oplossingen helpen de toegang tot essentiële data over energieverbruik te vereenvoudigen en te versnellen, de CO2-uitstoot te verminderen en de waarde van gebouwen te verhogen.

VERBETERDE ECOSTRUXURE™-OPLOSSINGEN VAN SCHNEIDER ELECTRIC

Verminderen van het energieverbruik en de CO2-uitstoot
De open, flexibele EcoStruxure Building-oplossingen helpen gebouweigenaren en -beheerders om te reageren op de stijgende energiekosten en de verplichting om tegen 2050 CO2-neutraal te zijn. Nieuwe functionaliteiten zorgen voor een naadloze integratie voor het verkrijgen van bruikbare inzichten en geven controle over meerdere systemen voor gebouwen, stroomvoorzieningen, laadstations en hernieuwbare energie in één handig, mobiel controlecentrum.

Vereenvoudigde toegang en meer integraties tussen systemen en data
Schneider Electric is het enige bedrijf dat niet-kritische stroom in zijn gebouwbeheersysteem (BMS) integreert. PowerLogic™ stroommeter- en energiedata zijn nu ook gemakkelijker toegankelijk in EcoStruxure Building Operation. Bovendien kunnen de EVlink Pro AC en EVlink Wallbox laadstations voor elektrische voertuigen en de data van EcoStruxure EV Charging Expert nu worden geïntegreerd met Building Operation en EcoStruxure Power Monitoring Expert. Hierdoor kunnen de laadstations in één oogopslag worden bewaakt en gecontroleerd met gebouw- en energiesystemen. Facility managers kunnen het energieverbruik van hun EV-laders op locatie begrijpen, zien hoe de belasting van het gebouw en de stroomkwaliteit worden beïnvloed en de stroomtoevoer naar de laadstations aanpassen als een gebouw bijvoorbeeld niet aan het elektriciteitsnet is gekoppeld.

Toegang tot meer gebouwgegevens met minder milieu-impact
De onlangs uitgebrachte EcoStruxure Building Operation 2023 biedt toegang tot de grootste hoeveelheid gebouwgegevens van alle BMS-aanbieders waardoor wereldwijde ondernemingen en grootschalige uitbreidingen van locaties eenvoudiger en flexibeler worden. Daarnaast introduceert Schneider Electric EcoStruxure Edge Server. Deze eerste stand-alone ‘containerized’ versie van BMS-software heeft geen hardware nodig, waardoor je kosten bespaard en kwalijke uitstoot vermijdt. De Edge Server for Building Operation wordt sneller ingezet dan traditionele BMS-installaties en is een veerkrachtige en veilige optie die beschikbaar is voor gebouwen met moderne infrastructuren voor het hosten van applicaties - deze zien we steeds vaker vanwege hun efficiënte gebruik van energie en hulpbronnen.

Meer functionaliteit om koolstof te verminderen en energieverspilling tegen te gaan
EcoStruxure™ Connected Rooms Solutions is nu uitgebreid met nieuwe producten voor meer inzichten en controle over ventilatiesystemen. De nieuwe SpaceLogic RP-V voor variabel luchtvolume (VAV) regelaar werkt samen met de SpaceLogic Insight-Sensor en Building Operation om ruimtes nauwkeurig te regelen op basis van anonieme informatie over de bezetting, zodat energie alleen wordt gebruikt zodra er mensen aanwezig zijn. Van Connected Room Solutions is aangetoond dat het tot 23% energiebesparing (en bijbehorende operationele CO2-besparing) oplevert door HVAC en verlichting te regelen op basis van de bezetting.

Klik hier voor meer informatie over de EcoStruxure™ Building-oplossingen van Schneider Electric, de wereldwijde diensten - zowel op afstand als op locatie - en het gecertificeerde EcoXpert™-partnernetwerk.

www.se.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers