www.technologieenindustrie.com
CASE Construction Equipment

De populaire CASE European Roadshow keert terug in 2023, biedt klanten praktijkervaring en demonstreert de innovatieve technologieën en digitale oplossingen van het bedrijf

CASE organiseert ook in 2023 een European Roadshow. CASE-klanten en de media uit heel Europa krijgen tijdens deze evenementen de kans om een breed scala aan machines uit te proberen. Het eerste evenement vond plaats op 6 en 7 mei in Neuching, Duitsland. Roadshows in Italië, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk volgen in mei, juni en september.

Digitalisering, community, innovatie en duurzaamheid zullen de focus zijn van de roadshow-evenementen, waarbij CASE tevens op maat gemaakte digitale oplossingen en innovatieve technologieën demonstreert, samen met 100% elektrische machines voor een duurzame toekomst.

Tijdens de roadshows zullen onlangs gelanceerde CASE-machines beschikbaar zijn om te testen, zoals de nieuwe WX140E, WX155E SR, WX160E en WX175E SR mobiele graafmachines.

De nieuwe 836C- en 856C-graders zullen ook op de show te zien zijn, compleet met nieuwe, innovatieve elektrohydraulische bedieningselementen, joystickbesturingen en verbeterd comfort en verder verbeterde besturing voor de machinist.

Er zal natuurlijk ook gelegenheid zijn om een aantal modellen uit de succesvolle serie minigraafmachines uit de D-serie en de nieuwe line-up van rupsgraafmachines uit de E-serie uit te proberen. Klanten kunnen ook de B-serie compacte laders testen, zoals de nieuwe TV450B.

De serie minigraafmachines uit de D-serie op de roadshow omvat de preview van het tweede volledig elektrische model: CX25EV, dat in de tweede helft van 2023 wordt gelanceerd. De machine heeft een 25 kW elektrische motor met een 32,3 kWh lithium-ion batterij, die in minder dan 2 uur kan worden opgeladen met een externe snellader. Daarmee biedt deze batterij een volledige werkdag autonomie onder standaard werkomstandigheden voor een minigraafmachine van dit formaat.

De CX25EV wordt gekenmerkt door dezelfde geavanceerde technologie als de CX15EV: volledig elektrohydraulische bedieningselementen en de mogelijkheid om iedere beweging van de machine aan te passen via een digitaal instrumentenpaneel.

Er zal ook een preview zijn van de eerste Midi uit de E-serie: de CX75E. Dit is een graafmachine van 7,5 ton met een tweedelige giek, die ook later dit jaar zal worden gelanceerd.

In een moderne en functionele stijl heeft CX75E dezelfde geweldige kenmerken als zijn kleinere broer, de CX65D. Denk aan ons unieke Electronic Open Circuit (EOC) hydraulisch systeem. Het EOC-systeem verhoogt de productiviteit en verlaagt de emissieniveaus. Het kent een efficiënt koelsysteem met zelfreinigende radiator, een groot digitaal instrumentenpaneel waar het mogelijk is om alle functionaliteiten van de machine te bewaken en het hydraulisch debiet van alle hulpcircuits in te stellen (maximaal 3). En dat doet hij met een zwaardere en bredere onderwagen en een langere arm, waardoor hij meer stabiliteit en een grotere graafdiepte en reikwijdte biedt, voor grotere productiviteit en prestaties.

Ook zal de nieuwe 221F-serie compacte wiellader te zien zijn die de nieuwe F-serie Evolution-reeks vertegenwoordigt, van de kleinere 21F en 121F tot de grotere 221F en 321F. De Evolution-modellen hebben een gemoderniseerd bestuurderscompartiment, met een gloednieuw display met encoder en toetsenbord, dat toegang biedt tot alle machinefuncties en -uitlezingen. Ook is een aantal verbeterde elektrohydraulische functies toegevoegd om de werking verder te verbeteren.

De grotere 221F en 321F zullen verkrijgbaar zijn in twee snelheden: de standaardsnelheid van 20 km/u en de nieuwe hogesnelheidsversie van 40 km/u. De connectiviteitsfuncties zijn ook verbeterd met hetzelfde modem dat is geïnstalleerd op grote wielladers, om nieuwe mogelijkheden voor integratie in de wagenparkbeheersystemen van de klant te creëren.

CASE zal ook een sneak preview geven van het prototype 12EV elektrische compacte wiellader. Deze machine van 3,6 ton zal worden aangeboden in Cabin- en Canopy-versies, met een bakinhoud van 0,5 m3 en zal beschikken over alle Evolution-upgrades. De 12EV wordt aangedreven door een 23 kWh lithium-ionbatterij die, met een oplaadtijd tot 80% van 6 uur met een 230V huishoudelijke voeding, of slechts 1 uur via een optionele externe snellader. De 12EV levert 3-6 uur operationele autonomie, afhankelijk van de taak.

"De CASE Roadshows brengen onze machines naar onze klanten, via op maat gemaakte, lokale evenementen, die hen praktische ervaring bieden door middel van speciale activiteiten in het veld", zegt Federico Bullo, hoofd van Europa, bouwmaterieel CNH Industrial.

Bezoekers van het evenement krijgen bovendien de exclusieve kans om het nieuwe prototype van de MTL-minirupslader te evalueren, dat onlangs op Conexpo voor de Amerikaanse markt is gelanceerd.

Verhoog de uptime en de gemoedsrust van de klant met CASE® Service Solutions

Ook de CASE Service Solutions, een reeks connected en non-connected after-sales services, zullen tijdens de Roadshows worden gepresenteerd. Ze zijn ontworpen om de productiviteit, de winstgevendheid en de uptime verder te verhogen en de ervaringen van klanten met CASE-apparatuur te ondersteunen.

Roadshow-bezoekers krijgen daarnaast meer informatie over het uitgebreide onderdelenaanbod van CASE.

Terug op veler verzoek

Operators krijgen de kans om deel te nemen aan de populaire CASE Rodeo-uitdaging, waarbij zij hun vaardigheden aan de besturing demonstreren en de flexibiliteit, snelheid en efficiëntie van een reeks CASE-machines kunnen benadrukken.

"We hebben onlangs gevierd dat al onze dealerpartners samen waren voor de European Dealer Convention. Het zal geweldig zijn om onze klanten weer te zien op onze roadshows door heel Europa", aldus Federico Bullo.

Het Duitse deel van de Roadshow van dit jaar vond plaats tussen 6 en 7 mei en was een groot succes. De show reist vervolgens naar Italië en daarna begin juni naar Frankrijk. De UK Roadshow keert terug in september.


26-27 mei
24030 Medolago (BG), Italië

7-8 juni
Terre des Singes - Parc animalier, 77540 Lumigny Nesles Ormeaux, Frankrijk

14-15 september
Engeland

Ga voor meer informatie naar: https://www.casepromotion.com/roadshow/en/

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers