www.technologieenindustrie.com
Leroy-Somer Electric Power Generation

Leroy-Somer lanceert nieuwe generatie LSA 46.3 & LSA 49.3 generatoren

Leroy-Somer Electric Power Generation in Emerson introduceert vandaag twee nieuwe Leroy-Somer producten die het aanbod in het 180-1000 kVA vermogensbereik verbreden.

Leroy-Somer lanceert nieuwe generatie LSA 46.3 & LSA 49.3 generatoren
De Leroy-Somer LSA 46.3 180-365 kVA (400V - 50Hz) generator wordt gekenmerkt door een verbeterde vermogensdichtheid ten opzichte van zijn voorganger, de LSA 46.2. De afmetingen zijn aanzienlijk teruggebracht dankzij een innovatief en verbeterd koelluchtsysteem, alsmede door integratie van het bekrachtigingsysteem in het hoofdgedeelte van de generator. Het nieuwe ontwerp van de aansluitkast zorgt voor een snellere electrische aansluiting van de generator en voor eenvoudiger toegang tot de belangrijkste elektronica voor onderhoud.

Leroy-Somer lanceert nieuwe generatie LSA 46.3 & LSA 49.3 generatoren

De Leroy-Somer LSA 49.3 660-1000 kVA (400V - 50Hz) generator is tevens compacter met verbeterde elektromechanische prestaties. De elektrische prestaties van de LSA 49.3 zijn eveneens verbeterd, met nu een rendement tot 95% en een nog hoger motorstart vermogen. De LSA 49.3 aansluitkast is geoptimaliseerd voor snellere implementatie en een betere ondersteuning voor de nieuwste generatie digitale regelaars.

“De lancering van deze nieuwe producten demonstreert ons continue commitment met innovatie en groei,” aldus Xavier Trenchant, voorzitter van de Electric Power Generation divisie. “In een uitdagende economische omgeving blijven we investeren om beter te kunnen anticiperen op de verwachtingen van onze klanten. Dit betekent dat onze producten steeds verder worden verbeterd om topprestaties te kunnen leveren en zo betrouwbare, kosteneffectieve oplossingen te kunnen bieden voor veeleisende toepassingen. We hebben onlangs ook ons programma verder uitgebreid om een concurrerende oplossing te bieden voor minder veeleisende toepassingen. Het resultaat is dat we onze klanten de beste waardepropositie kunnen bieden, in alle vermogensbereiken en toepassingen. Daarbij blijven we onze historische focus richten op kwaliteit en service.”

De LSA 46.3 en LSA 49.3 zijn geoptimaliseerd voor continue bedrijf en veeleisende toepassingen, inclusief scheepstoepassingen, elektriciteitscentrales, warmtekrachtkoppeling, verhuur of kritische ondersteuning in commerciële en industriële gebouwen. De Leroy-Somer LSA 46.3 en LSA 49.3 generatoren zullen op bestelling beschikbaar zijn vanaf Q3 2015.

Voor meer informatie kunt u terecht op:www.emersonindustrial.com/electricpowergeneration
 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers