www.technologieenindustrie.com
Kipp News

KIPP BIEDT BETROUWBARE, STABIELE EN VEELZIJDIGE VERGRENDELINGSHENDELS

HEINRICH KIPP WERK geldt al tientallen jaren als toonaangevende fabrikant van klemhefbomen. Daarom worden ze ook wel KIPP-hefbomen genoemd.

KIPP BIEDT BETROUWBARE, STABIELE EN VEELZIJDIGE VERGRENDELINGSHENDELS

De werking van een klemhefboom
Klemhefbomen klemmen en fixeren werkstukken en andere voorwerpen op bijvoorbeeld machines. Grote voordelen van de KIPP-klemhefbomen zijn de gereedschapsloze montage en de snelle instelling.

De werking van een spanhefboom is zeer eenvoudig: Wanneer de greep wordt opgetild, komt de interne vertanding tussen de hefboom en inzetstuk vrij. De hefboom kan nu vrij worden gedraaid zonder dat het inzetstuk meedraait. Bij het loslaten van de hefboom grijpen beide vertandingen weer in elkaar en is de hehefboom verbonden met het inzetstuk. Wanneer de hefboom wordt bewogen, draait het inzetstuk mee. Machinedelen, aanbouwdelen en werkstukken kunnen nu worden gepositioneerd en vrijgegeven.

Kenmerken en uitvoeringen van de klemhefbomen
Zo divers als de gebruiks- en toepassingsgebieden van klemhefbomen zijn, zo divers zijn ook de verschillende uitvoeringen die u in het assortiment bij KIPP aantreft. Al onze uitvoeringen zijn verkrijgbaar als klemhefbomen met binnendraad en klemhefbomen met buitendraad.

Overtuig hier uzelf van onze klemhefbomen: https://www.kippcom.nl/nl/nl/Producten/

www.kippcom.nl

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers