www.technologieenindustrie.com
OMRON News

OMRON onthult de nieuwe ultracompacte MicroHAWK F440-F 5MP C-Mount Smart Camera

De kleinste smart camera in zijn klasse geeft een nieuwe betekenis aan de door de gebruiker configureerbare machine-vision.

OMRON onthult de nieuwe ultracompacte MicroHAWK F440-F 5MP C-Mount Smart Camera

OMRON, een wereldleider op het gebied van oplossingen voor industriële automatisering, heeft de introductie aangekondigd van de nieuwe OMRON MicroHAWK F440-F Smart Camera. Deze hoge mate configureerbare smart camera met globale sluiter van 35 frames per seconde en 5 megapixels monochroom levert uitzonderlijke prestaties voor nagenoeg iedere machine-vision-toepassing.

De F440-F beschikt over een scala aan functies die hem onderscheiden in de industrie. Dankzij de compatibiliteit van de C-mount-lens en de ondersteuning voor externe verlichtingsopties kunnen gebruikers hun beeldinstellingen optimaliseren. Bovendien is de F440-F dankzij het compacte formaat de kleinste smart camera in zijn klasse, ideaal voor omgevingen waar ruimte beperkt is. De intuïtieve AutoVISION-configuratietool van OMRON maakt snelle en eenvoudige configuratie van zeer complexe toepassingen mogelijk, waardoor gebruikers in zeer korte tijd optimale beelden verkrijgen.

Wat de F440-F bijzonder maakt, is zijn compatibiliteit met bestaande systemen. Hij is pincompatibel met de MicroHAWK F430-F smart camera, waardoor upgrades zonder ingewikkelde nieuwe bedrading mogelijk zijn. De MicroHAWK F440-F biedt naadloze integratie en connectiviteit en ondersteunt verschillende communicatieprotocollen, waaronder Digital I/O, RS-232, Ethernet TCP/IP, EtherNet/IP™ en PROFINET. De voedingsopties voor de F440-F zijn even flexibel, met ondersteuning van zowel Power over Ethernet (PoE) als directe 24V-voeding.

www.industrial.omron.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers