www.technologieenindustrie.com
Conrad News

Automatiseer met Conrad

Conrad Sourcing Platform helpt bedrijven bij automatiseringsprojecten, gericht op verhoogde productiviteit, efficiënt gebruik van hulpbronnen en veiligere productie- en logistieke procedures in verschillende sectoren.

Automatiseer met Conrad
Automatiseer en aan de slag - met Conrad als partner.

In een steeds snellere wereld zijn automatische processen belangrijker dan ooit. Tijd en kosten besparen zijn belangrijke aspecten, maar ook het ontlasten van specialisten is van belang.

Voor elk bedrijf de juiste oplossing
Van IT, elektrische installaties, gebouwentechniek en bouwelementen tot hydraulische en pneumatische systemen, en automatiseringstechniek - het productaanbod op het Conrad Sourcing Platform is omvangrijk en van hoge kwaliteit. Besturingsmodules van Siemens, frequentieomvormers van Schneider Electric, schakelkasten van Rittal, voedingen van Mean Well, aansluit-oplossingen van Molex, automatiseringstechniek van Festo en stuurrelais van Eaton: met innovatieve producten van toonaangevende merken heeft Conrad voor het MKB en grote industriële klanten in elke ontwikkelingsfase de juiste oplossing.

Soepele, efficiëntere bedrijfsvoering
Hoe geavanceerd een automatiseringsoplossing ook is, regelmatig onderhoud is van essentieel belang om de prestaties ook op termijn optimaal te houden. Conrad ondersteunt bedrijven daarom ook bij het onderhoud om de functionaliteit en productiviteit van hun systemen te waarborgen. Hoogwaardige meettechniek, kwaliteitsgereedschap en effectieve reinigingsmiddelen houden machines en installaties in topconditie. Kwaliteitsproducten van toonaangevende merken zoals Phoenix Contact, Weidmüller, Traco Power of Fluke zorgen voor soepele bedrijfsvoering of maken onderhoud op afstand mogelijk.

Klaar voor de toekomst: automatisering in het onderwijs
Studenten en stagiaires voorbereiden op de toekomst? Met de juiste leermiddelen is onderwijs hands-on en praktijkgericht. Studenten en leerlingen krijgen met de ontwikkelkits en het STEM-lesmateriaal op een speelse manier technische knowhow en creatieve vaardigheden op het gebied van programmeren, automatisering en robotica aangereikt.

De fischertechnik Education leerfabriek licht in het kader van beroepsopleidingen en trainingen bijvoorbeeld Industrie 4.0-toepassingen toe door simulatie van bestel-, productie- en leveringsprocessen in een digitaal door internet ondersteund proces. Een ander voorbeeld is de Arduino Pro. Hiermee is het mogelijk om IoT-functies in te bouwen in bestaande industriële processen. Het productassortiment biedt schaalbare oplossingen voor alle eisen en maakt industriële automatisering voor iedereen toegankelijk.

Meer informatie, handleidingen en nieuwe producten op het gebied van automatisering met Conrad vindt u hier.

www.conrad.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers