www.technologieenindustrie.com
OMRON News

INTRODUCTIE VAN DE OMRON V450-H DPM HANDHELD SCANNER

Dit speciaal voor het industrieel scannen van Direct Part Marks (DPM) ontwikkelde apparaat verlegt de grenzen voor duurzaamheid en prestaties in de industrie.

INTRODUCTIE VAN DE OMRON V450-H DPM HANDHELD SCANNER

De V450-H is voorzien van X-Mode-decoderingsalgoritmen van OMRON, die zorgen voor een consistente leesbaarheid van beschadigde, vervormde of complexe direct gemarkeerde codes met een opmerkelijk hoge decoderingssnelheid. Met de beste kant-en-klare prestaties in zijn klasse, hoeven de meeste toepassingen niet te worden ingesteld, wat gebruikers een ongeëvenaard gebruiksgemak biedt.

Het instellen van de V450-H voor complexere toepassingen is een fluitje van een cent, dankzij de WebLinkPC-gebruikersinterface. Deze intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface vereenvoudigt het configuratieproces, waardoor het zelfs voor uitdagende scantaken moeiteloos verloopt.

De V450-H is uitgerust met een laadstation met IP65-afdichting en maakt naadloze gegevensoverdracht en -ontvangst via Bluetooth mogelijk binnen een bereik van maximaal 100 meter. De draadloze scanner heeft een indrukwekkende capaciteit van meer dan 50.000 scans per volledige lading en wordt geleverd met een ingebouwde batterijmeter voor een efficiëntere werking.

De V450-H scanner is gebouwd om bestand te zijn tegen de zwaarste industriële omgevingen en overtreft de verwachtingen. De robuuste behuizing is bestand tegen vallen van 2,45 meter en een breed scala aan industriële vloeistoffen en chemicaliën, waaronder motorolie en remvloeistof. Dit robuuste ontwerp garandeert een lange levensduur en betrouwbaarheid in veeleisende werkomgevingen.

De OMRON V450-H DPM handheld is geschikt voor een breed scala aan toepassingen in verschillende sectoren, waaronder productie, logistiek en automotive.

www.industrial.omron.nl

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers