www.technologieenindustrie.com
Carrier

Carrier: Innovatieve Nlyte-oplossing vereenvoudigt duurzaamheidsrapportage van datacenters

Nieuw dashboard en rapportagekader garanderen conformiteit met nieuwe duurzaamheidsregels.

Carrier: Innovatieve Nlyte-oplossing vereenvoudigt duurzaamheidsrapportage van datacenters
Nlyte Software, een leider in software voor datacenterbeheer, heeft vandaag de release aangekondigd van zijn Data Center Sustainability Compliance Reporting-oplossing, een all-in-oneplatform met dashboard voor duurzaamheidsscores en een rapportagekader met sectorgebaseerde berekeningen en meetgegevens om de rapportage op het vlak van milieucompliance te vereenvoudigen. Nlyte Software maakt deel uit van Carrier Global Corporation (NYSE: CARR), wereldleider in slimme klimaat- en energieoplossingen.

De Data Center Sustainability Compliance Reporting-oplossing van Nlyte omvat het Data Center Sustainability Dashboard, met realtime inzichten in sectorgebaseerde meetgegevens zoals energieverbruik, energiedoeltreffendheid, totale koolstofdioxide, CO2-doeltreffendheid, waterdoeltreffendheid, koelefficiëntie, gemiddeld temperatuurverschil en onderbenutte servers. Op basis van die essentiële gegevens berekenen de nieuwe, geïntegreerde rapportagetools van Nlyte een specifieke, gecombineerde DCSI-score (Data Center Sustainability Index™).

De DCSI-score biedt een overzicht van de duurzaamheidsprestaties van een datacenter, om de meetgegevens moeiteloos te kunnen monitoren en beoordelen. De DCSI wordt berekend door de prestaties van het datacenter te vergelijken met sectorspecifieke duurzaamheidsbenchmarks.

"Nooit eerder speelden datacenters zo'n strategische en kritieke rol, maar door de verplichte duurzaamheidrapportage worden ze steeds kritischer bekeken”, zegt Enzo Greco, voorzitter van Nlyte. “Om een oplossing te bieden voor de complexiteit van veranderende normen en regels in verschillende rechtsgebieden hebben wij de nodige tools ontwikkeld om de milieuprestaties te monitoren en te voldoen aan de regelgeving ter zake. De DCSI-score is baanbrekend en biedt waardevolle inzichten die de besluitvormingsprocessen sterk optimaliseren. Bovendien wordt het rapportagekader van Nlyte automatisch bijgewerkt naarmate de wereldwijde complianceregels strenger worden.”

Nu de nadruk op duurzaamheid in de regelgeving toeneemt, moeten operatoren van datacenters rekening houden met verschillende nieuwe rapportagekaders, zoals de Europese richtlijn betreffende energie-efficiëntie, het Data Centre Energy Efficiency Scheme in Singapore, het Australische National Built Environment Rating System, Title 24 in Californië en de door de SEC voorgestelde regel inzake klimaatgerelateerde rapportage in de Verenigde Staten. Nlytes totaaloplossing biedt een complete reeks functies waarmee organisaties deze regelgevende uitdagingen zelfzeker kunnen aangaan.


Carrier: Innovatieve Nlyte-oplossing vereenvoudigt duurzaamheidsrapportage van datacenters
Nlytes Data Center Sustainability Compliance Reporting-oplossing biedt een holistisch dashboard voor realtime duurzaamheidsmetingen en een rapportagekader met sectorgebaseerde berekeningen en meetgegevens om de rapportage op het vlak van milieucompliance te vereenvoudigen.

Het kader van Nlyte reikt organisaties de nodige berekeningen, meetgegevens en trends aan voor de vereiste compliancerapportage en duurzaamheidsanalyses in de nieuwe wetgeving. Met deze vernieuwende oplossing kunnen operatoren van datacenters hun rapportageprocessen stroomlijnen en focussen op doorslaggevende duurzaamheidsverbeteringen.

Meer informatie over duurzaamheidrapportage voor datacenters vindt u op https://shorturl.at/avHIK.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers