www.technologieenindustrie.com
Southco

Southco introduceert nieuw accessoire voor vergrendeling op afstand van roterende opbouwsluitingen

Southco heeft een nieuw kabelaccessoire geïntroduceerd voor de AC-15 roterende opbouwsluitingen. Het is het eerste meerpunts roterend sluitingssysteem op de markt.

Southco introduceert nieuw accessoire voor vergrendeling op afstand van roterende opbouwsluitingen

Het accessoire is ideaal voor toepassingen op vrachtwagens, campers, bussen en andere voertuigen waar componenten licht, compact en stevig moeten zijn. Het opbouwprofiel van de AC-15 zorgt ervoor dat er minimale binnenruimte wordt gebruikt en dat er geen extra beugels nodig zijn voor de montage. De mogelijkheden voor ontgrendeling op afstand door het nieuwe accessoire maken het ideaal voor grotere panelen, waar meerdere sluitingen nodig zijn en er een aanzienlijke afstand bestaat tussen de meest optimale plaatsing van de actuator en de plaatsing van de sluiting. In algemene zin biedt dit accessoire in een groot aantal industrieën ongekende mogelijkheden voor meerpunts vergrendeling op afstand.

Southco's kabelaccessoire, dat bestaat uit een beugel en een roterende opbouwsluiting, heeft een laag binnenprofiel en is eenvoudig te installeren, waardoor het eenvoudih kan worden geïntegreerd in bestaande ontwerpen. De beugel wordt bevestigd aan de AC-15 opbouwactuator en de trekkabel wordt gemonteerd op het oppervlak van het binnenpaneel. Alles wat gebruikers nodig hebben om een compleet roterend systeem te kunnen installeren is een AC-15 actuator, een kabelaccessoire, compatibele kabels, roterende sluitingen en schroeven. Hiermee kunnen bestaande AC-15 actuators eenvoudig worden geüpgraded tot een remote of meerpunts sluiting.

Hoewel andere trekkabelaccessoires al langer verkrijgbaar zijn, is Southco's kabelaccessoire voor AC-15 roterende sluitingen uniek omdat het meerpunts vergrendelsystemen ondersteunt voor een opbouw trekhendel. Dit geeft ontwerpers en technici meer mogelijkheden bij het plaatsen van de actuator op het paneel, wat weer zorgt voor meer efficiënte en ergonomische ontwerpen.

De AC-15 roterende opbouwsluiting onderscheidt zich verder als een zeer duurzame en veelzijdige oplossing voor grote panelen die langdurig aan de elementen worden blootgesteld. De met glas versterkte nylon behuizing biedt een eerste niveau van bescherming voor het interne mechanisme. De kabelaccessoire voor remote ontgrendeling bestaat uit een gegalvaniseerd stalen trekkabelunit en een aluminium beugel, waarmee bestendigheid tegen zware weersomstandigheden is gegarandeerd. De AC-15 roterende actuator is leverbaar in een reeks niet-vergrendelende en vergrendelende opties. Dit maakt het een veelzijdige oplossing voor vele toepassingen.

Voor meer informatie over de ‘Remote Release Accessory for Surface Mount Actuation’, ga naar southco.com of stuur een e-mail naar de 24/7-klantenservice opThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

w
ww.southco.om

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers