www.technologieenindustrie.com
Softing Industrial Automation GmbH

Gateway voor IoT-integratie in PROFIBUS & HART systemen met uitgebreide functionaliteit

De smartLink HW-DP gateway van Softing Industrial maakt, onafhankelijk van de controller, toegang tot PROFIBUS DP netwerken mogelijk. Versie 1.30 biedt uitgebreide functies voor datatransmissie en connectiviteit.

Gateway voor IoT-integratie in PROFIBUS & HART systemen met uitgebreide functionaliteit

smartLink HW-DP maakt eenvoudige integratie mogelijk van Industry 4.0 applicaties in PROFIBUS- en HART-systemen. (Bron: Softing Industrial)

De compacte smartLink HW-DP kan naadloos worden geïntegreerd zonder de werking van bestaande installaties te verstoren. Het biedt Industry 4.0 connectiviteit voor zowel nieuwe als bestaande PROFIBUS DP netwerken en maakt eenvoudige en schaalbare integratie van apparaatgegevens in plant asset management toepassingen mogelijk.

De nieuwste 1.30 versie levert de volgende extra functies:
- Ondersteuning voor Endress+Hauser Netilion en FieldEdge SGC500 gateway. Optie om parallel te functioneren met Endress+Hauser FieldCare.
- Ondersteuning van een uitgebreide HART IP server voor het toevoegen van informatie over het remote I/O niveau.
- Verbeterde visualisatie van het fysieke netwerk in Emerson AMS Device Manager.

Voor gebruikers in de procesindustrie die hun communicatie-infrastructuur willen upgraden voor moderne IoT use cases, biedt de smartLink HW-DP een eenvoudige en kosteneffectieve oplossing. Relevante data voor optimalisatieprocessen zijn beschikbaar voor toepassingen op een hoger niveau via open, standaard interfaces, zoals HART IP en FDT. Hierdoor kan elke HART IP client, zoals Emerson AMS Device Manager, worden gebruikt om veldapparatuur te parametriseren, bewaken en analyseren via deze open communicatiestandaards.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers