www.technologieenindustrie.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

Krachtig identificatiesysteem - uniek detectiebereik, multitag mogelijkheid en naadloze integratie

Met de IQH3-FP-V1 en IQT3-FP-IO-V1 RFID-lees-/schrijfapparaten introduceert Pepperl+Fuchs twee nieuwe hoogwaardige producten voor het oplossen van identificatietaken, waarbij de voordelen van hoogfrequente RFID worden gecombineerd met een uniek detectiebereik, wat ruimte bespaart. bevindt zich in een moderne, compacte behuizing.


Krachtig identificatiesysteem - uniek detectiebereik, multitag mogelijkheid en naadloze integratie
De nieuwe IQH3-FP-V1 en IQT3-FP-IO-V1 RFID lees/schrijftoestellen

Gebaseerd op de beproefde en wereldwijd gestandaardiseerde hoogfrequente RFID-technologie (13,56 MHz) in overeenstemming met ISO 15693, bieden de RFID-lees-/schrijfapparaten volledig betrouwbare en storingsvrije lees-/schrijfresultaten voor alle nabije veldtoepassingen.

Met de IQH3-FP-V1 en IQT3-FP-IO-V1 RFID lees/schrijf toepassing introduceert Pepperl+Fuchs twee nieuwe hoogwaardige producten voor het uitvoeren van identificatietaken. Het systeem combineert de voordelen van hoogfrequente RFID met een uniek detectiebereik, en komt bovendien in een ruimtebesparende, compacte en moderne behuizing. Dankzij de bewezen en wereldwijd gestandaardiseerde hoogfrequente RFID-technologie (13,56 MHz) in overeenstemming met ISO 15693, garanderen de RFID lees/schrijfapparaten een volledig betrouwbare en storingsvrije werking voor alle near-field toepassingen.

De toestellen hebben voor deze klasse een uniek detectiebereik tot 30 cm (instelbaar), en de mogelijkheid om tot 20 RFID-tags te detecteren met één enkele leesoperatie. Deze combinatie geeft gebruikers de grootst mogelijke flexibiliteit en vrijheid bij het aanpassen van de toestellen aan de specifieke parameters van hun toepassing.

Naast de hoge mate van veelzijdigheid in hun toepassing, garanderen deze nieuwe RFID lees/schrijfapparaten ook een uitstekende procesbetrouwbaarheid. Door automatisch hun eigen resonantiefrequentie te controleren, kunnen de apparaten zich automatisch aanpassen aan interferentie veroorzaakt door de locatie, omringende materialen of storende straling en zo het volledige detectievermogen behouden.

Voor een naadloze integratie in de systeemomgeving zijn de RFID lees/schrijfapparaten verkrijgbaar in twee versies. De IQT3-FP-IO-V1 heeft een geïntegreerde IO-Link interface, terwijl de IQH3-FP-V1 geïntegreerd kan worden via de IDENTControl evaluatie-units van Pepperl+Fuchs.

www.pepperl-fuchs.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers