www.technologieenindustrie.com
Danfoss News

Leer de nieuwe Danfoss kamer- en klokthermostaten kennen

De nieuwe serie Danfoss kamer- en klokthermostaten brengt bedieningsgemak en tijdloos design naar de eindgebruiker.

Leer de nieuwe Danfoss kamer- en klokthermostaten kennen

De Danfoss RET2001™ en Danfoss TPOne™ zijn toekomstbestendige oplossingen voor een reeks hedendaagse uitdagingen, van onvoldoende wooncomfort tot stijgende energierekeningen. Maak kennis met beide thermostaten en de voordelen die zij bieden.

TPOne™
De Danfoss TPOne™ is een programmeerbare kamerthermostaat die de verwarming regelt aan de hand van een viertal vooringestelde schema’s—of comfortmodi. Deze kunt u zelf instellen, waarna u met één druk op de knop kunt genieten van een perfect binnenklimaat.

De TPOne™ heeft een tijdloos rechthoekig design met fysieke drukknoppen aan beide kanten van een ruim display met achtergrondverlichting. De Clear Text instellingenmenu’s zijn op dit ruime scherm eenvoudig te volgen. Dit, gecombineerd met de intuïtieve interface, maakt de TPOne™ een kamerthermostaat die het regelen van de temperatuur laagdrempelig en toegankelijk maakt.

Danfoss TPOne™ maakt het makkelijk om een comfortabel binnenklimaat in stand te houden terwijl er geld wordt bespaard. Eenvoudig in te stellen en aan te passen; TPOne™ zet gebruiksgemak op één.

RET2001™
De RET2001™ digitale kamerthermostaat combineert een minimalistisch, wit design met een groot display met achtergrondverlichting. U stelt de temperatuur in door aan de ring rond het scherm te draaien. De vorstbeschermingsfunctie en vakantiemodus helpen u met het besparen van energie wanneer u van huis bent. Stel een begrensbare maximum en minimumtemperatuur in om geknoei met de temperatuur te voorkomen.

www.danfoss.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers