www.technologieenindustrie.com
Conrad News

Conrad: Nieuwe premium werklampen van Ledlenser

Ideaal voor ambacht en industrie: de draagbare lampen uit de nieuwe W-serie geven een perfect lichtbeeld voor professioneel werk in de werkplaats of bij mobiel gebruik.

Conrad: Nieuwe premium werklampen van Ledlenser
Conrad breidt het aanbod aan Ledlenser-producten uit met de nieuwe W-serie, een serie robuuste, krachtige en flexibele werklampen voor professionals.

Altijd betrouwbaar licht – op de bouwplaats, in de schakelkast en in de werkplaats Professionals stellen, afhankelijk van de toepassing, verschillende eisen aan hun verlichting. Elektromonteurs willen bijvoorbeeld de kleurtemperatuur kunnen instellen, zodat ze bij het testen van kabels de kleuren beter kunnen onderscheiden. Loodgieters en verwarmingstechnici hebben behoefte aan UV-licht om lekkages op te sporen. In de autotechniek is het vaak belangrijk dat de lamp niet te groot is, vooral als de ruimte krap is. Schilders hebben uniform licht nodig en flexibele montagemogelijkheden.

"Bij de ontwikkeling van onze zeven lampen in de nieuwe W-serie hebben we precies deze eisen in gedachten gehouden", zegt Guido Geratz, productmanager bij Ledlenser. De nieuwe premium werklampen van het bedrijf uit Solingen zijn sinds kort beschikbaar op het Conrad Sourcing Platform.

Sterker licht, doordachte functies
Ledlenser levert met de nieuwe W-serie draagbare LED-werklampen voor professioneel gebruik in industrie en ambacht. De zeven nieuwe werklampen zijn nog beter geworden: ze blinken behalve met de bewezen Ledlenser-lichtkwaliteit, ook uit met hun efficiëntie en hoge lichtopbrengst. Dat alles wordt gecombineerd met een lange gebruiksduur van de accu. De lampen hebben bovendien doordachte features en een robuuste kunststof behuizing die bestand is tegen extreem veeleisend gebruik. Dankzij het oppervlak met noppen liggen de lampen bijzonder stevig in de hand.

Ze zijn ook, afhankelijk van het model, vast te zetten met een clip, haak, standaard of magneet. Alle werklampen uit de W-serie, behalve de op batterijen werkende lichtpen W2 Work, hebben een oplaadbare Li-ion-accu. De W-serie werklampen is de opvolger van de oudere iW-serie. De nieuwe modellen geven meer licht en hebben een USB-C-aansluiting. De accu- en laadniveau-indicator laat altijd duidelijk zien wanneer de werklamp weer aan het snoer moet. Alle lampen hebben een transportbeveiliging, die voorkomt dat ze per ongeluk aangaan. En Ledlenser biedt bovendien zeven jaar garantie op alle zeven modellen van de nieuwe W-serie (bij eerdere modellen was dat twee jaar.

Zeven nieuwe modellen in één keer
De ultracompacte cliplamp W1R Work heeft een draaischarnier en draaibare lampkop en is daardoor geschikt voor flexibele verlichting. Dankzij de ingebouwde magneten is hij flexibel te positioneren. De W2R Work is een lichtpen en testlamp in zakformaat. Hij verlicht details met gericht licht maar ook grote oppervlakken met het bredere schijnwerperlicht. De lichtpen is ook verkrijgbaar in een uitvoering op gewone batterijen. Dat is de W2 Work. De compacte en krachtige W4R Work-werklamp levert ook spot- en schijnwerperlicht. Hij is 180° draaibaar en eenvoudig vast te zetten met een magneet of standaard. De bijzonder lichtsterke en krachtige W5R Work is geschikt voor het verlichten van grotere werkoppervlakken.

Hij heeft een magnetische voet en een bevestigingshaak. De flexibele W6R Work heeft een uitklapbare, draaibare lampkop en is geschikt voor krappe, hoekige ruimtes. Bij de krachtige W7R is de kleurtemperatuur traploos instelbaar van neutraal tot koel wit. Hierdoor zijn kleuren beter te onderscheiden waardoor kabels bijvoorbeeld gemakkelijker te herkennen zijn. Dit model beschikt bovendien over UV-licht (365 nm). Dat is handig bij het opsporen van lekken of het controleren van documenten. De W7R is een LED-floodlight en verlicht grotere werkoppervlakken met een homogeen premium lichtbeeld. Hij is flexibel vast te zetten met een voet, magneet of metalen haak.

Hier gaat u naar de producten van de nieuwe W-serie van Ledlenser.

www.conrad.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers