www.technologieenindustrie.com
Danfoss News

Danfoss Introductie van EKE 100: een nieuwe effectieve en flexibele serie oververhittingsregelaars en valve drivers

Met stabiele prestaties, superieure bedrijfsomstandigheden en zes modellen om uit te kiezen, ondersteunt de EKE 100-reeks van oververhittingsregelaars en ventiel drivers een uiterst betrouwbare werking van het systeem.

Danfoss Introductie van EKE 100: een nieuwe effectieve en flexibele serie oververhittingsregelaars en valve drivers

Deze nieuwe oplossing voor het regelen van oververhitting en ventielaansturing is eenvoudig te integreren met andere Danfoss-producten, wat zorgt voor een eenvoudiger systeemontwerp en implementatieproces. Naast het combineren van oververhittingsregeling en ventielaansturing in hetzelfde apparaat, biedt de EKE 100 de mogelijkheid 1 of 2 ventielen onafhankelijk van elkaar te regelen en is er in meerdere varianten IP00, IP20 en IP20 met display.

De EKE 100 is gebaseerd op meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van oververhittingsregelingen en de beste in zijn klasse. Dankzij Danfoss' diepgaande toepassingskennis in HVAC, food retail en commerciële koeling wordt deze state-of-the-art product reeks geleverd met gebruiksvriendelijke inbedrijfstelling. Dus of het nu gaat om koelmachines, rooftop units, warmtepompen, CRAC-units of koelruimtes, het EKE 100-assortiment werkt als een praktisch platform om koelprofessionals te helpen hun ontwikkelingskosten te verlagen.

Kenmerken en voordelen:
  • Nauwkeurige oververhittingsregeling - met nauwkeurige signaalverwerking, geavanceerde algoritmen voor oververhittingsregeling en een breder sensorbereik
  • Bedrijfszekerheid in veeleisende omgevingen - constante toevoer naar valve onder extreme omstandigheden zonder derating
  • Stabiele prestaties gedurende de hele levensduur - nauwkeurige automatische kalibratie
  • Flexibel gebruik – IP00, IP20 en IP20 met ingebouwd display, NTC- of PT 1000-temperatuursensoren.
  • Eenvoudige ingebruikname — via KoolProg PC suite, KoolKey, Display en Modbus

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers