www.technologieenindustrie.com
NSK

NSK breidt R&D centrum en hoofdkantoor in China uit

De bouw startte onlangs met een speciale ceremonie op de locatie in Kunshan, vlakbij Shanghai. De ontwikkeling zal NSK's aanwezigheid in China verder versterken en zijn concurrentiepositie verbeteren.


NSK breidt R&D centrum en hoofdkantoor in China uit
Ambtenaren van Kunshan City en werknemers van NSK woonden de openingsceremonie bij.

Het vernieuwde gebouw, gelegen in de Huaqiao Economic Development Zone van Kunshan City, zal een totaal vloeroppervlak omvatten van circa 21.000 m2. De voltooiing van het gebouw staat gepland voor augustus 2024. Naast het versterken van NSK's aanwezigheid in China, zorgt de investering ook voor meer werknemers en bredere onderzoeksmogelijkheden ter ondersteuning van de lokale technologische ontwikkeling.

NSK's R&D basis in China biedt technische ondersteuning voor projecten in zowel de auto-industrie als in de sector industriële machines in het hele land. De uitbreiding van deze faciliteiten is in lijn met het middellangetermijn managementplan van het bedrijf.

Tijdens de openingsceremonie zei NSK China President en CEO Yu Guoping: "Door deze uitbreiding zal NSK in rap tempo technologieën en producten kunnen ontwikkelen, met geavanceerde methoden en tegen concurrerende kosten, om zo aan de behoefte van klanten in de Chinese markt te voldoen. Daarmee kunnen we onze R&D van geavanceerde technologieën op het gebied van industriële machines, autolagers en -stuurinrichtingen verder verbeteren."


NSK breidt R&D centrum en hoofdkantoor in China uit
Yu Guoping, president-directeur en CEO van NSK China.

NSK China zal zich met name richten op de ontwikkeling van nieuwe technologieën en producten gerelateerd aan onder andere auto-elektrificatie en digitalisering, autonoom rijden, CNC-gereedschapsmachines, hogesnelheidsspoorwegen, windenergie, robotica en medicijnen.

Yu Guoping voegde hieraan toe: "Door NSK's kerntechnologieën te combineren met digitale technologieën, kan het bedrijf hoogwaardige, efficiënte oplossingen bieden voor China's industriële ontwikkeling. Daarnaast zullen we een bijdrage leveren aan de modernisering en duurzaamheid van het land en de economische ontwikkeling van Kunshan City."

www.nsk.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers